Η Μαρία Ηλιάκη εξηγεί: «Αυτός είναι ο λόγος που έφυγα από τον Alpha»

Σε λίγες ημέρες έχει πρεμιέρα στο νέο της κανάλι. Έπειτα από 13 χρόνια παραμονής της στον Alpha, η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι τον περασμένο Αύγουστο. Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε το «τέλος» της με τον σταθμό μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter.

Σε συνέντευξή της στο Thema people και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, η παρουσιάστρια εξηγεί τους λόγους που τελικά πήρε αυτή την απόφαση. «Μέτα από τόσα που ήμουν στον Alpha, μόνο σεβασμό μπορώ να νιώθω για το συγκεκριμένο κανάλι. Υπήρξαν, όμως, κάποιες πολύ βασικές διαφωνίες οι οποίες με οδήγησαν στην αποχώρησή μου από το κανάλι. Έφυγα λόγω συνθηκών», δηλώνει χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έπαιξαν ρόλο οι οικονομικές διαφωνίες, αλλά πως οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να είναι εκεί.

Θεωρεί πως η μετακίνησή της στον ΣΚΑΙ θα την εξελίξει τηλεοπτικά; «Το εύχομαι και δεν σου κρύβω ότι έχω πολύ μεγάλη αγωνία γι’ αυτήν την εκπομπή. Σχεδόν δεν κοιμάμαι τα βράδια από το άγχος μου!», παραδέχεται και προσθέτει αναφορικά με το γεγονός ότι θα βρίσκεται «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου και στη συνέχεια απέναντι από το Όλα Παίζουν και το ΦΜ live: «Τα νούμερα πάντα με άγχωναν και θα εξακολουθούν να με αγχώνουν, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο ανταγωνισμός. Τους σέβομαι όλους».

Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά της, η Μαρία Ηλιάκη εξομολογείται: «Δε σταματώ ποτέ να κάνω όνειρα. Περισσότερο, όμως, ονειρεύομαι να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή παρά ένα πρωινό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *