Η Lady Gaga κλέβει το κοινό των Metallica! Δείτε την φωτογραφία με τα 150.000 likes!

Πώς γίνεται μια από τις μεγαλύτερες ποπ τραγουδίστριες της εποχής μας, η Lady Gaga, να κλέβει το κοινό μιας από τις μεγαλύτερες μέταλ μπάντες, δηλαδή των Metallica;

Κι όμως, η Lady Gaga όλα τα μπορεί! Η τραγουδίστρια πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία από (υποτιθέμενη) δική της συναυλία στο Κεμπέκ του Καναδά, σχολιάζοντας «Αυτές οι μικρές τελίτσες είναι οι φαν μου κι αυτή είναι η σκηνή και τα φώτα! Απίστευτο, 90.000 άνθρωποι εμφανίστηκαν, τι μαγική νύχτα».

Μόνο που ενώ η φωτογραφία ήταν πράγματι από το Κεμπέκ, ήταν τραβηγμένη κατά τη διάρκεια συναυλίας των Metallica εκεί, πριν από 3 χρόνια! Η τραγουδίστρια πάντως διόρθωσε αργότερα το λάθος της, ανεβάζοντας τη σωστή φωτογραφία στο Twitter και γράφοντας όλο νόημα πως «Δεν ήθελα να ξεγελάσω κανέναν. Αυτή είναι η σωστή φωτογραφία, οι φίλοι της Madonna μπορούν να χρησιμοποιήσουν μικροσκόπιο για να μετρήσουν τους φαν μου».

Δείτε τη φωτογραφία που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις:

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το απίστευτο τατουάζ που χτύπησε η Miley Cyrus!

Απίστευτη ιστοριά: Δείτε το συγκινητικό βίντεο με τον Bruno Mars να τραγουδάει για μία ιδιαίτερη θαυμάστρια στη συναυλία του

Δείτε απόψε στις 20.00 στο ΜΑD TV τα MAD VMA by Airfasttickets!

One thought on “Η Lady Gaga κλέβει το κοινό των Metallica! Δείτε την φωτογραφία με τα 150.000 likes!

  1. Nick hjk says:

    Πάτε καλά? Και οι δύο φωτογραφίες είναι απο την ίδια βραδιά!! Αυτό με την ψεύτικη φωτογραφία το είπε ένα άλλο site το οποίο μετά ζήτησε συγνώμη… Ψάξτε σωστά και μετά κάντε τέτοια άρθρα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *