Η Lady Gaga φέρνει πάνω από 100 καλλιτέχνες και celebrities “Together at Home” σε μία ιστορική συναυλία!

Η Lady Gaga φέρνει πάνω από 100 καλλιτέχνες και celebrities “Together at Home” σε μία ιστορική συναυλία!

Μια φιλανθρωπική προσπάθεια με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τις δομές υγείας!

Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Lady Gaga; Σίγουρα όχι, και η ίδια έρχεται να μας το επιβεβαιώσει ξανά! Η superstar, έχοντας πια λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο μετά την ανακοίνωση της καθυστέρησης της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ Chromatica, κατάφερε να συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της μουσικής και του θεάματος, με σκοπό την καταπολέμηση του κορονοϊού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , η Gaga θα επιμεληθεί μια ειδική συναυλία το Σάββατο 18 Απριλίου με τίτλο «One World: Together at Home» για την υποστήριξη των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα της αλλά και για την οικονομική ενίσχυση των δομών υγείας. Στην συναυλία θα συμμετέχουν πάνω από 100 ονόματα καλλιτεχνών και celebrities όπως οι Jennifer Lopez, Taylor Swift, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Pharrell Williams, Billie Eilish, David & Victoria Beckham, Celine Dion, Andrea Bocelli και πολλοί ακόμα!

Το show, το οποίο θα παρουσιάσουν οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel & Stephen Colbert,  θα μεταδοθεί από την συχνότητα του ABC, CBS και NBC ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να το παρακολουθήσεις και σε Facebook, Instagram, Twitter, Yahoo, Amazon Prime Video, Apple Music, Tidal  και YoutubeTV.

Ανυπομονούμε για την μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ και που σίγουρα θα αφήσει ιστορία! Well done Lady Gaga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *