Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους για καλό σκοπό

Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος

Η μεγάλη επιτυχία «Κιβωτός» κυκλοφορεί σε μία νέα εκδοχή λόγω του κορονοϊού!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Περίπου 23 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία στο διαχρονικό «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ακόμα ένα ντουέτο – έκπληξη, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους και μας παρουσιάζουν ξανά τη μεγάλη επιτυχία «Κιβωτός» με αφορμή την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας λόγω του κορωνοϊού. Το video clip θα δημιουργηθεί  με τη συμβολή του κοινού, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στην Κιβωτό Του Κόσμου, τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.

Το video clip του τραγουδιού θα δημιουργηθεί μέσα από μία πρωτότυπη καμπάνια, με την συμμετοχή του κόσμου, μέσω των social media της Panik Entertainment Group και της Καίτης Γαρμπή, καθώς και e-mail. Το κοινό μπορεί να «ανεβάζει» στα δικά του social media φωτογραφίες των γονιών του με το hashtag #kivotos2020 και να τις στέλνει στο e-mail kivotos2020@gmail.com.

Η «Κιβωτός», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997 στο πολυπλατινένιο album Καίτης Γαρμπή «Ευαισθησίες». Επίσης, ήταν το τραγούδι που επέλεξε να πει ο Αντώνης Ρέμος στην επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια της συναδέλφου του στη δισκογραφία, στον περασμένο Σεπτέμβριο στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο.

Μάλιστα, το νέο ντουέτο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *