Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για όλα: Ο χωρισμός των γονιών της, η απιστία και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Μπορεί η μουσική της διαδρομή μόλις να ξεκινάει, ωστόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας είναι μια γνώριμη παρουσία, μιας και την πρωτογνωρίσαμε από το XFACTOR, ενώ το καλλίγραμμο σώμα της είναι σημείο αναφοράς για όλες τις τραγουδίστριες της γενιάς της.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει απατηθεί από σύντροφο της και το ένστικτο της έκανε καλά που της «έλεγε» να απομακρυνθεί από εκείνον ενώ δεν γνώριζε το γεγονός αυτό και το έμαθε ύστερα από τον χωρισμό με τον πρώην σύντροφο της. Εκείνη όμως έχει απατήσει ποτέ; «Πρακτικά όχι, εγκεφαλικά όμως ναι, που για μένα είναι το ίδιο. Τουλάχιστον όμως δεν έφτασα στο σημείο να εκθέσω και να μειώσω τον σύντροφο μου», δήλωσε η τραγουδίστρια που διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια με τον Κώστα Πηλαδάκη στο περιοδικό Εγώ Weekly.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν μπορεί να προκαθορίσει τον γάμο αλλά φαίνεται σαν να φοβάται πάνω σε αυτό το θέμα αυτά. Τι είναι όμως αυτό που πραγματικά φοβάται; «Τι λάθος επιλογή. Γι’ αυτό ζυγίζω και αναλύω πολύ τα πράγματα. Δεν είμαι βέβαια καθόλου σίγουρη αν αυτός είναι ο σωστός δρόμος, γιατί εντέλει όλα ενέχουν ρίσκο».

Όλα αυτά τόνισε πως έχουν προκύψει από προσωπικά βιώματα. Άραγε, αναφέρεται στον χωρισμό των γονιών της; «Ναι. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει και έχουν ξαναπαντρευτεί. Ζώντας από κοντά τον χωρισμό τους και όσα πέρασαν μέχρι να καταλήξουν σε αυτόν, μου δημιουργήθηκε έντονα η ανάγκη να μην επιτρέψω να συμβεί σε μένα κάτι αντίστοιχο. Δεν θα ήθελα να φτάσω ποτέ στο διαζύγιο. Ξέρω καλά τον εαυτό μου και το πείσμα που με διακρίνει και είμαι σίγουρη ότι θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την όποια επιλογή μου –είτε είναι σωστή είτε λάθος. Γι’ αυτό μετρώ περισσότερο τα πράγματα, για να μειώσω την πιθανότητα του λάθους».

Για τον αν την επηρέασε ο χωρισμός των γονιών της ανέφερε: «Ήμουν μικρή όταν συνέβη. Κατάλαβα πως η επιλογή της μητέρας μου να ξαναπαντρευτεί είχε να κάνει με την έγνοια της ότι τα παιδιά της είχαν ανάγκη την πατρική φιγούρα. Ήταν πολύ θαρραλέα κίνηση. Γενικότερα η μητέρα μου έθετε πάντοτε ως κύρια προτεραιότητα εμάς. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη, ωστόσο χαίρομαι που οι εποχές έχουν αλλάξει και καμία γυναίκα πλέον δεν μένει, λόγω των παιδιών της, εγκλωβισμένη σε ένα γάμο που δεν περνά καλά».

Όλοι οι χωρισμοί όμως εμπεριέχουν τσακωμούς και καυγάδες. Τι έχει να πει η ίδια γι’ αυτό; «Έχω ζήσει έντονους καυγάδες. Δεν ξέρω αν υπήρξε και σωματική βία, δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Τα έβαζα, θυμάμαι, με τον εαυτό μου γιατί θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να σταματήσω αυτή την κατάσταση. Ένιωθα ότι είχα προσωπική ευθύνη και προσπαθούσα να βρω μια λύση. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι δεν ήταν στο χέρι μου, δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω τίποτα, γιατί ήμουν απλά ένα μικρό παιδί που κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά. Το μόνο που κατάφερνα τελικά ήταν να βασανίζομαι μέσα μου. Γι’ αυτό και πιστεύω ακράδαντα ότι όταν ένα ζευγάρι δεν ταιριάζει και ο γάμος τους δεν είναι υγιείς, είναι προτιμότερο να χωρίζουν, όσο τραυματικό κι αν είναι για τα παιδιά. Όλα όσα έζησα τότε με ωρίμασαν, διαμόρφωσαν το χαρακτήρα μου, την ουσία και την αλήθεια μου».

Ωστόσο, σήμερα, ύστερα από πολλά χρόνια έχει κοντά τους γονείς της και δεν τους κρατάει πλέον θυμό γιατί συνειδητοποίησε ότι πάντα έβαζα την ευτυχία των παιδιών τους πάνω από το «εγώ» τους.

Τέλος, η ίδια ερωτήθηκε αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση κατά την διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας και είπε όχι. Για το πότε έκανε πρώτη φορά έρωτα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε στην τρίτη λυκείου με τον παιδικό της έρωτα που ήταν μαζί από το γυμνάσιο.

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις SHOWBIZ ειδήσεις!

Πουλάει τρελά και μετά θάνατον! Ο 2Pac έγινε diamond artist!

Δείτε τι λέει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Μαρία Ηλιάκη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *