Η υποψήφια Star Κύπρος απαντά: «Δεν κατάλαβα την έννοια της φράσης ‘φορέας του AIDS»

Ο χαμός που δημιουργήθηκε με την απάντηση της Νάταλι Ριάρ στα κυπριακά καλλιστεία, για το τι θα έλεγε σε κάποιον αν της ανακοίνωνε ότι είναι φορέας του AIDS είναι άνευ προηγουμένου.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη απάντησε μεταξύ άλλων ότι θα συνέχαιρε όποιον της το έλεγε και θα χαιρόταν γι’ αυτόν, προκαλώντας τις αντιδράσεις και τα σχόλια τόσο των παρευρισκομένων, όσο και όλου του κόσμου.

Σήμερα η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση για τη γκάφα που έκανε και πήρε θέση στο γεγονός. Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Προκειμένου να ξεκαθαρίσω την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την απάντηση μου στην ερώτηση που τέθηκε στο LIVE 5/10/2014, έχω να διευκρινίσω τα εξής: Η αρχική μου απάντηση ήταν λανθασμένη διότι δεν κατάλαβα την έννοια της φράσης ‘φορέας του AIDS’ και αναφερόμουν σε άτομα που βοηθούν συνανθρώπους μας που πάσχουν από AIDS. Αφότου μου εξήγησαν την ερμηνεία της φράσης, η απάντησή μου ήταν ότι θα υποστήριζα αυτό το άτομο και θα το ενθάρρυνα να αγωνιστεί για την κάθε μέρα. Ο λόγος για τον οποίο κάνω αυτή τη δήλωση, είναι για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου απέναντι στα άτομα που πάσχουν από AIDS και όχι για να απαντήσω σε όσους σχολίασαν την λανθασμένη μου δήλωση και αγνόησαν την πραγματική μου απάντηση».

natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *