Η Ινδονησία απείλησε με απέλαση τον Leonardo DiCaprio

Η κυβέρνηση της Ινδονησίας φέρεται να απείλησε με απέλαση τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο εξαιτίας κάποιων επικριτικών σχολίων που ανέβασε ο Αμερικανός ηθοποιός στο Instagram για τη βιομηχανία παραγωγής φοινικέλαιου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σουμάτρα.


 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και ένθερμος υποστηρικτής της φύσης και των ειδών άγριας χλωρίδας και πανίδας επισκέφθηκε πρόσφατα τη Σουμάτρα για να υποστηρίξει τοπικές οργανώσεις υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση.

Η Taylor Swift κάνει διάδρομο στο γυμναστήριο και πέφτει!

Στο τροπικό δάσος του εθνικού δρυμού Leuser στο νησί της Σουμάτρας φωτογραφήθηκε με ελέφαντες και ουρακοτάγκους που απειλούνται από την αποψίλωση και τη λαθροθηρία.

Στιγμιότυπο 2016-04-03, 14.59.09

Το Ίδρυμα Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, που διεξάγει προγράμματα για την προστασία της βιοποικιλότητας, των ωκεανών και των αγρίων ειδών, υποστηρίζει τις τοπικές αυτές οργανώσεις ώστε να «δημιουργηθεί μια μεγάλη προστατευόμενη περιοχή για την πανίδα μέσα στο οικοσύστημα Leuser, το τελευταίο μέρος στη Γη όπου ουραγκοτάγκοι της Σουμάτρας, τίγρεις, ρινόκεροι και ελέφαντες συνυπάρχουν μέσα στη φύση», έγραψε ο ηθοποιός στο λογαριασμό του στο Instagram.

Στιγμιότυπο 2016-04-03, 14.59.18

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *