Η Halsey κάνει tattoo προς τιμήν του φίλου και συνεργάτη της Juice WRLD!

«Ο Juice ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει!»

Μπορεί ο Juice WRLD να έχασε τη ζωή του τον Δεκέμβριο του 2019, ωστόσο, η μουσική του θα συνεχίσει να μας συντροφεύει και μάλιστα με ολοκαίνουρια κομμάτια! Στις 10 Ιουλίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το 3ο κατά σειρά studio album του καλλιτέχνη με τίτλο “Legends Never Die”, στο οποίο περιλαμβάνεται και η συνεργασία του με την Halsey!

Λόγω αυτού, η ίδια αποφάσισε να τιμήσει τον Juice WRLD με ένα tattoo! Το tattoo της Halsey γράφει τον τίτλο του κομματιού τους μαζί με τον αριθμό “999” και η ίδια το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς κι ένα απόσπασμα από το “Life’s A Mess”, για το οποίο συνεργάστηκαν ο Juice με τη Halsey.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


«O Juice ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους και καλλιτέχνες που έχω γνωρίσει. Μία αληθινή ιδιοφυΐα που είχε τους στίχους και τη μουσική έτοιμα στο μυαλό του και τα εξέφραζε δίχως καμία σκέψη. Σημαίνει τα πάντα για μένα το ότι υπήρξα μέρος σε αυτό το album», γράφει μεταξύ άλλων η γνωστή καλλιτέχνις.
Το τραγούδι τους κυκλοφoρεί 7 μήνες μετά τον θάνατο του rapper και περιγράφει τις χαμένες αγάπες, τις δοκιμασίες της ζωής και το πως ένας απλός άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *