Η Επιστροφή του DiCaprio και ο «καλός» Steve Jobs: Οι ταινίες της εβδομάδας (21/27-01)

Η πολυσυζητημένη ερμηνεία του DiCaprio, η ταινία με τις 12 υποψηφιότητες στα Oscar, « Η Επιστροφή » είναι το κινηματογραφικό γεγονός της εβδομάδας.


Μαζί και η ταινία Steve Jobs που δεν έχει καμία σχέση με αυτή την πατάτα με τον Asthon Kutcher.

Η Επιστροφή (The Revenant) του  Alejandro González Iñárritumaxresdefault

Περιπέτεια 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 156′

Με τους: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter

Σε μια αποστολή στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, ο εξερευνητής Hugh Glass δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του. Μόνος και βαρύτατα τραυματισμένος, ο Glass αρνείται να υποκύψει. Με οδηγό την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την ιθαγενή γυναίκα του και τον γιο τους, ξεκινά μια Οδύσσεια μέσα από την τεράστια άγρια Δύση σε αναζήτηση του άνδρα που τον πρόδωσε: του John Fidgerald. Αυτό που ξεκινά ως μια ανελέητη αποστολή για εκδίκηση εξελίσσεται σε ένα ηρωικό ταξίδι προς τη λύτρωση. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, «Η Επιστροφή» είναι μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία που αποτυπώνει την επική περιπέτεια επιβίωσης ενός άντρα και την ασυνήθιστη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

Steve Jobs του Danny BoyleScreen-Shot-2015-05-18-at-07.31.11

Δραματική 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 122′

Με τους: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels

O Michael Fassbender αναλαμβάνει να ενσαρκώσει ένα πρόσωπο σταθμό για τον 20ο αιώνα, τον ιδιόρρυθμο γκουρού της τεχνολογίας και ιδρυτή του κολοσσού που ακούει στο όνομα Apple, ο οποίος αφιέρωσε όλη του τη ζωή στη δημιουργία εργαλείων που θα βελτίωναν την επικοινωνία των ανθρώπων και θα αύξαναν την αποδοτικότητά τους, την ίδια στιγμή που καθιστούσε εαυτόν από τους πλέον αντιπαθείς, αν όχι μισητούς, ανθρώπους.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *