Η Έλενα Τσαγκρινού μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στο video clip του “El Diablo”, με το οποίο εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision 2021!

H Έλενα Τσαγκρινού μας παρασύρει στους ρυθμούς του “El Diablo” μέσα από την εντυπωσιακή χορογραφία της!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)


Το τραγούδι “El Diablo”, με το οποίο η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και ήδη έχει προκαλέσει πανικό! Μέσα από ένα δυναμικό video clip, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στο YouTube τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η Έλενα Τσαγκρινού μας παρασυρεί στους ρυθμούς του “El Diablo”, μέσα από την εντυπωσιακή χορογραφία της.

Την ενδυματολογική εικόνα της Έλενας ανέλαβε η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια, Celia Kritharioti και την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος, Chali Jennings. Το τραγούδι κολλάει στο μυαλό από το πρώτο άκουσμα, ενώ έχει την υπογραφή των παγκοσμίου φήμης δημιουργών, Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Να θυμίσουμε ότι η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ, της Ολλανδίας, από τις 18 έως τις 22 Μαΐου, με την Κύπρο να λαμβάνει μέρος στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης!

 

Καλή επιτυχία Έλενα, καλή επιτυχία Κύπρο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *