Η Duffy επιστρέφει!

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο ντεμπούτο της, με το πλατινένιο στη χώρα μας “Rockferry“, η Duffy επιστρέφει με νέο άλμπουμ στις 29 Νοεμβρίου, με τίτλο “Endlessly“.

Το album ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, και είναι μια μοναδική συνεργασία ανάμεσα στο βετεράνο συνθέτη Albert Hammond και τη Duffy.

Ο θρυλικός Albert Hammond είναι γνωστός από τις συνθέσεις κλασικών ηχογραφημάτων όπως “When I Need You“, “The Air That I Breathe” και “To All The Girls I Loved Before” και μαζί της, σε συνθέσεις και παραγωγή, γράφουν το επόμενο κεφάλαιο για την εντυπωσιακή καριέρα της Duffy!

Σύντομα θα πάρουμε και την πρώτη γεύση από το “Endlessly” μέσα από το πρώτο single “Well, Well, Well” (σε συνεργασία με τους Roots). Εκτός του “Well, Well, Well”, από το άλμπουμ ξεχωρίζουν το ομώνυμο κομμάτι και τα “My Boy“, “Don’t Forsake Me“, “Lovestruck” και “Breath Away“.

Το “Rockferry” ξεπέρασε τα 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις, χάρισε αμέτρητα βραβεία στη Duffy, μεταξύ των οποίων 3 Brit Awards και ένα Grammy και ήταν το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις το 2008 στη Μεγάλη Βρετανία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *