Η Dua Lipa θα εμφανιστεί στο δημοφιλέστερο Πρωτοχρονιάτικο show

Η Dua Lipa θα εμφανιστεί στο δημοφιλέστερο Πρωτοχρονιάτικο show

Στο Clark’s New Year’s Rockin’ Eve θα εμφανιστούν επίσης οι Green Day, Dan + Shay και Megan Thee Stallion.

View this post on Instagram

Από το 1972 το CLARK’S NEW YEAR’S ROCKIN’ EVE θεωρείται από τα ιστορικότερα τηλεοπτικά show του ΑΒC. H αλλαγή του χρόνου με αυτό το show είναι σχεδόν θεσμός και φέτος δεν θα είναι η εξαίρεση. Το κανάλι ανακοίνωσε πως στις 31 Δεκεμβρίου η @dualipa θα εμφανιστεί στην εκπομπή μαζί με τους @greenday, @danandshay και Megan Thee Stallion. Το Los Angeles show θα παρουσιάσει η @ciara, ενώ στο line up περιλαμβάνονται ακόμα οι Paula Abdul, Kelsea Ballerini, Blanco Brown, Ava Max, Anthony Ramos, Salt-N-Pepa και SHAED. Στη Νέα Υόρκη παρουσιαστές θα είναι οι Ryan Seacrest και Lucy Hale και στη Νέα Ορλεάνη ο Billy Porter. Οι καλλιτέχνες για αυτές τις δύο πόλεις θα ανακοινωθούν σύντομα. Το show θα κρατήσεις 5,5 ώρες και κάθε παρουσιαστής θα αναλαμβάνει την εκπομπή ανάλογα με την ώρα, που μπαίνει ο νέος χρόνος στις ζώνες ώρας των ΗΠΑ. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Από το 1972 το CLARK’S NEW YEAR’S ROCKIN’ EVE θεωρείται από τα ιστορικότερα τηλεοπτικά show του ΑΒC. H αλλαγή του χρόνου με αυτό το show είναι σχεδόν θεσμός και φέτος δεν θα είναι η εξαίρεση.

Το κανάλι ανακοίνωσε πως στις 31 Δεκεμβρίου η Dua Lipa θα εμφανιστεί στην εκπομπή μαζί με τους Green Day, Dan + Shay και Megan Thee Stallion.

Το Los Angeles show θα παρουσιάσει η Ciara, ενώ στο line up περιλαμβάνονται ακόμα οι Paula Abdul, Kelsea Ballerini, Blanco Brown, Ava Max, Anthony Ramos, Salt-N-Pepa και SHAED.

Στη Νέα Υόρκη παρουσιαστές θα είναι οι Ryan Seacrest και Lucy Hale και στη Νέα Ορλεάνη ο Billy Porter. Οι καλλιτέχνες για αυτές τις δύο πόλεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το show θα κρατήσεις 5,5 ώρες και κάθε παρουσιαστής θα αναλαμβάνει την εκπομπή ανάλογα με την ώρα, που μπαίνει ο νέος χρόνος στις ζώνες ώρας των ΗΠΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *