Η Δέσποινα Βανδή μιλάει στην κόρη της για τον Οδυσσέα Ελύτη και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις λίγες τραγουδίστριες που δεν χρησιμοποιεί τα social media μόνο για να μας δείξει τι φοράει. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά σήμερα, ήθελε να μοιραστεί και μια ιδιαίτερη στιγμή που έζησε μαζί με την Μελίνα, την κόρη της…

Έγραψε λοιπόν στο Facebook:

Στην αρχή της διαδρομής από την πόλη της Μυτιλήνης για το Μόλυβο συναντάς παλιά αρχοντικά σπίτια μιας άλλης Ελλάδας που ανέπνεε στις αρχές του 20ου αιώνα. Λίγο πιο πέρα το σπίτι του Οδυσσέα Ελύτη. Το κοιτάζω απέξω και σκέφτομαι πόσες χαρές και πόσες λύπες μπορεί να έζησε εκεί μέσα αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος και μας άφησε αυτήν τη βραβευμένη κληρονομιά!Συνεχίζοντας χαζεύω από το παράθυρο τις ελιές που προβάλλουν από παντού κι ο Γιώργος που είναι μαζί μας μας μιλάει για το δάσος που είναι το καμάρι τους!

vandi

Φτάνοντας στο Μόλυβο ξεδιπλώνεται μπροστά μας όλη η ομορφιά του τόπου με τα πέτρινα σπιτάκια και τις κεραμιδοσκεπές! Ψηλά το Κάστρο!Σαν κορώνα στο κεφάλι του! Αυτόματα μου έρχεται στο νου η εικόνα της Καβάλας και νιώθω νοσταλγία! Το λιμάνι τα σοκάκια οι άνθρωποι και πάνω από όλα ο Πρόεδρος που είναι μοναδικός σε όλα του ο αγαπημένος μας Λευτέρης Παπαδόπουλος! Χαίρομαι που είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν από 15 χρόνια! Ο Μόλυβος είναι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος! Οι ιστορίες του ατέλειωτες… Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν! Έκανε ξεχωριστές τις νύχτες μας παρέα με καλό κρασί!
Τον συστήνω στην κόρη μου κι εκείνη τον κοιτάζει με γλυκύτητα!

papadopoulos

“Μελινα ο μεγαλύτερος στιχουργός-ποιητής της χώρας μας”

Διαβάστε ακόμα:

Adam Levine: Ο πιο ελκυστικός άνδρας του πλανήτη για το 2013 παντρεύτηκε!

Δείτε την Δέσποινα Βανδή μόλις ξυπνάει…πριν πιεί καφέ!

«Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά», προτρέπει τους φαν του ο Justin Bieber

Ποιοί έγραψαν ότι η Miley Cyrus είναι νεκρή;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *