Η Demi Lovato λυγίζει καθώς τραγουδά live για πρώτη φορά το “Sober” που μιλάει για τον εθισμό της στο αλκοόλ

“Σήμερα ανέβηκα στη σκηνή, σαν ένας καινούριος άνθρωπος, με μια νέα ζωή”.

 

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Demi Lovato “Sober”, οι στίχοι του οποίου αποκαλύπτουν πως κύλησε ξανά στον εθισμό της στο αλκοόλ και στις ουσίες. Μάθε περισσότερα εδώ.

Μια “σκοτεινή” πλευρά της τραγουδίστριας αναδύεται από το κομμάτι, με συναισθήματα όπως θλίψη, απογοήτευση και ντροπή να κυριαρχούν, ενώ εξομολογείται πως μετά από 6 ολόκληρα χρόνια που ήταν καθαρή εκείνη τελικά δεν άντεξε και ξαναλύγισε.

Την Κυριακή, ήταν η πρώτη της συναυλία έπειτα από την κυκλοφορία του “Sober”, στο μουσικό φεστιβάλ “Rock” στο Ρίο. Εκεί, ανάμεσα στις επιτυχίες που ερμήνευσε, τραγούδησε για πρώτη φορά live το άκρως προσωπικό και συναισθηματικό κομμάτι.

Τόσο οι στίχοι του τραγουδιού, όσο και η εμφάνισή της όταν το τραγούδησε live, δείχνουν πόσο πολύ πονάει η Demi γι’ αυτή της την αδυναμία.

Προσπάθησε να συγκρατηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν έφτασε στο σημείο που λέει “Λυπάμαι για τους φαν που έχασα, που με είδαν να πέφτω ξανά. Θέλω να είμαι πρότυπο, αλλά είμαι μόνο ένας άνθρωπος” η φωνή της ράγισε και η ίδια λύγισε.

Δείτε την να τραγουδά live το “Sober” και να ευχαριστεί με δάκρια στα μάτια τους φαν της, στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *