Η Blue Ivy κέρδισε βραβείο για την συνεργασία με την μαμά της, Beyonce!

Blue Ivy κέρδισε βραβείο για την συνεργασία με την μαμά της Beyonce

Τα γονίδια έπαιξαν τον δικό τους ρόλο

 

View this post on Instagram

 

Η κόρη του αγαπημένου ζεύγους δεν θα μπορούσε να μην έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της, Beyonce αλλά και του μπαμπά της Jay Z. H Blue Ivy Carter κέρδισε το πρώτο της σημαντικό βραβείο για τη συνεργασία της με την μαμά της και η οικογένειά της είναι ενθουσιασμένη! Την Παρασκευή το βράδυ, ανακοινώθηκε ότι η 8χρονη κέρδισε βραβείο για τον τραγούδι “Brown Skin Girl” στα 51α NAACP Image Awards για τη συνεργασία της με την Beyoncé, τον SAINt JHN και τον WizKiD από το album “The Lion King: The Gift”. Μάλιστα, το συγκεκριμένο single εμφανίστηκε στο Billboard Hot 100 στη θέση Νο 76 τον περασμένο Ιούλιο. Σίγουρα η Blue Ivy Carter είναι ένα κορίτσι με πολύ λαμπρό μέλλον! #madtv Διαβάστε περισσότερα στο www.mad.ge

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Η κόρη του αγαπημένου ζεύγους δεν θα μπορούσε να μην έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της, Beyonce αλλά και του μπαμπά της Jay Z. H Blue Ivy Carter κέρδισε το πρώτο της σημαντικό βραβείο για τη συνεργασία της με την μαμά της και η οικογένειά της είναι ενθουσιασμένη!

Την Παρασκευή το βράδυ, ανακοινώθηκε ότι η 8χρονη κέρδισε βραβείο για τον τραγούδι “Brown Skin Girl” στα 51α NAACP Image Awards για τη συνεργασία της με την Beyoncé, τον SAINt JHN και τον WizKiD από το album “The Lion King: The Gift”.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο single εμφανίστηκε στο Billboard Hot 100 στη θέση Νο 76 τον περασμένο Ιούλιο.

Σίγουρα η Blue Ivy Carter είναι ένα κορίτσι με πολύ λαμπρό μέλλον!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *