Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για όλο το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Πρακτικά θέματα σπιτιού σας απασχολούν κυρίως και ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψετε μέσα στο διήμερο, προσπαθείτε με κάθε τρόπο να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του χώρου σας, αλλά και πάλι δεν είστε σίγουροι κατά πόσο είστε καλυμμένοι, οπότε ένα σχετικό άγχος το έχετε. Οι εναλλαγές στη διάθεσή σας είναι έντονες και μπορεί να αρπαχτείτε με το παραμικρό, οπότε θα πρέπει να περιορίσετε τον εκνευρισμό σας ώστε να μη χαλάσει η διάθεση όλων σας.

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που θα παραμείνουν στην πόλη, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για να περάσετε όμορφα, αρκεί να μη σας πιάσει η μιζέρια και αρχίσετε τη γκρίνια. Η ερωτική σας ζωή έχει πολλές προοπτικές να γίνει ενδιαφέρουσα είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, με μόνη προϋπόθεση να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, ώστε να βγει στην επιφάνεια η ευχάριστη πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας επηρεάζει θετικά τη διάθεσή σας κι απ’ τη μια μπορεί να είναι καλό, από την άλλη όμως, υπάρχει περίπτωση από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας και την ανάγκη σας να περάσετε καλά παρέα με φιλικά σας πρόσωπα ή με την οικογένεια, να προβείτε σε υπερβολικές σπατάλες που θα τις βρείτε μπροστά σας πολύ σύντομα, οπότε προσπαθήστε να φερθείτε με σύνεση.

Ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν, ενδεχομένως να θέλετε να τα ξεκαθαρίσετε τώρα που έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας, αλλά καλό θα είναι να μην κρατήσετε επικριτική στάση απέναντι στο σύντροφό σας με αποτέλεσμα να κρατήσει εκείνος με τη σειρά του αμυντική, γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνετε στο τέλος μαλλιοκούβαρα..

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όσο κι αν απολαμβάνετε τη συνεργασία σας με τους άλλους και θεωρείτε πως είστε μια δυνατή ομάδα, ίσως να υπάρξουν ορισμένα οικονομικά ζητήματα που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό, οπότε θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο δίχως να δημιουργηθούν εντάσεις. Ρίξτε την προσοχή σας σε δημόσιες σχέσεις κι επαφές με κόσμο και προσπαθήστε να διατηρείτε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο.

Οικογένεια και παιδιά σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και για να τονώσετε τις σχέσεις σας, κυρίως όμως για να εντοπίσετε προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεν είχατε τη δυνατότητα να τα γνωρίζετε λόγω φορτωμένου προγράμματος. Προσπαθήστε να επιλύσετε το όποιο θέμα μέσα από μια ήρεμη συζήτηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ένα σωρό επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια (ειδικά αν δεν εργάζεστε το Σαββατοκύριακο οπότε η προσοχή σας στρέφεται στις προσωπικές σας ανάγκες) κι αν δεν σταματήσετε εγκαίρως να σκέφτεστε αυτά που σας λείπουν και ποια σχέδιά σας αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε, θα σας πάρει από κάτω, με αποτέλεσμα να πάει χαμένη η δυνατότητα που έχετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα το διήμερο. Βρείτε εναλλακτικές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Αν πρόκειται να αποδράσετε σε θάλασσες και παραλίες, προσέξτε ιδιαιτέρως πιθανές αλλεργίες που θα σας χαλάσουν τη διάθεση και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Απολαύστε τον ήλιο με μέτρο, ώστε να μην επιστρέψετε πίσω σαν αστακοί γεμάτοι εγκαύματα. Η ερωτική σας διάθεση είναι έντονη, οπότε έχετε πολλές πιθανότητες να ζήσετε μεγάλα πάθη μέσα στο διήμερο.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *