Η Aria Group και το Mad φέρνουν τον δημοφιλή Κορεάτη καλλιτέχνη, JAY B, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 19.00

Ο Κορεάτης καλλιτέχνης της k-pop μουσικής και leader της δημοφιλούς k-pop boy band GOT7, JAY B, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 19.00.

Ο JAY B, μετά την επιστροφή με τους GOT7 και την κυκλοφορία του δεύτερου EP του “Be Yourself”, βρίσκεται εν μέσω της παγκόσμιας solo περιοδείας του, “Tape: Press Pause”, και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει επί σκηνής για μία μόνο βραδιά τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την αγάπη του για τη μουσική.

Ο JAY B, έκανε το ντεμπούτο του με το παγκόσμιο k-pop φαινόμενο, τους GOT7, to 2014. Τα τελευταία 7 χρόνια έχει περιοδεύσει σε περισσότερες από 17 χώρες και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι χορευτής, αλλά και ηθοποιός. Από τον Ιανουάριο του 2021, συνέχισε τη σόλο καριέρα του στη μουσική αλλά και παρέμεινε μέλος του δημοφιλούς boy band. Επιπλεόν, δραστηριποιείται σημαντικά σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ωθούμενος από το πάθος του να βοηθάει τους άλλους.

Στην Αθήνα έρχεται από την Aria Group και το Mad, για μία και μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο www.viva.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *