Η αντίδραση της αδερφής της Camila Cabello όταν γνώρισε τη Billie Eilish!

Θα μπορούσε η μικρή Sofia να είναι η αφορμή για μία μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στις δύο stars;

Η Camila Cabello συναντήθηκε πρόσφατα με την Billie Eilish σε μία φωτογράφηση για το περιοδικό ELLE. Η 22χρονη star συνοδευόταν από τη μικρότερη αδερφή της, Sofia, η οποία έχει την τύχη να γνωρίζει όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας από κοντά. Ωστόσο, απ ότι φάνηκε, δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτή τη συνάντηση με την Billie Eilish, καθώς μόλις την είδε, έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η Camila σχολίασε πως: «η αδερφή μου δεν έχει ξαναβάλει ποτέ τα κλάματα για κανέναν καλλιτέχνη και έχει γνωρίσει τους πάντες. Ούτε όταν συνάντησε από κοντά την Taylor Swift» και συνέχισε περιγράφοντας τη σκηνή: «Μόλις είδε την Billie, ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης. Αγαπάει την Billie 100% περισσότερο απ΄ ότι εμένα.»

Ούτε η 17χρονη τραγουδίστρια όμως άφησε ασχολίαστο το γεγονός: «Ετοιμαζόμασταν για τη φωτογράφηση και ήρθε η Camila με την Sofia, η οποία ήταν πολύ γλυκιά. Μόλις με είδε, άρχισε να κλαίει με λυγμούς και ήταν τρελό το σκηνικό. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι “έχεις αδερφή την Camila Cabello και κλαις για εμένα;”».

Πόσοι ταυτίζεστε με την αντίδραση της Sofia Cabello;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *