Η adidas γιορτάζει την 20η επέτειο του εμβληματικού παπουτσιού Predator με τη νέα σειρά“Predator Instinct”

Ο Mesut Özil παρουσιάζει το πρώτο παπούτσι της συλλογής που επιστρέφει στο κλασσικό κόκκινο, άσπρο και μαύρο χρώμα

Η adidas παρουσιάζει τη σειρά Predator Instinct, την τελευταία έκδοση του εμβληματικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού Predator, που συμπίπτει χρονικά με την 20η επέτειο της πρώτης κυκλοφορίας του. Το Predator, αφού έγινε διάσημο από παίκτες όπως οι David Beckham και Zinedine Zidane, επανασχεδιάστηκε για να τιμήσει την κληρονομιά του και για να τονίσει τα επιθετικά χαρακτηριστικά των παικτών που το φορούν. Το πρώτο παπούτσι της σειράς Predator Instinct επιστρέφει στους κλασσικούς χρωματισμούς του κόκκινου, του άσπρου και του μαύρου.

Τα νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του παπουτσιού βάζουν σε πρώτο πλάνο τον παίκτη που θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Η μεγαλύτερη καινοτομία είναι το επαναστατικό πλαίσιο ελέγχου που καλύπτει όλο το παπούτσι και εξασφαλίζει κορυφαία επίπεδα πρόσφυσης, επαφής και ελέγχου της μπάλας, καθιστώντας το Predator Instinct ιδανικό για γρήγορες ντρίμπλες και ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης. Το σύνολο των κορυφαίων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του παπουτσιού έχουν ως στόχο τον πλήρη έλεγχο και την άνεση στις κινήσεις του παίκτη, ενώ η νέα εξωτερική σόλα από TPU χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Ο σχεδιασμός του Predator Instinct εμπνέεται από τον τρόπο που τα άγρια ζώα χρησιμοποιούν το ένστικτό τους για να κυνηγήσουν. Αυτό το ένστικτο ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά των παικτών που φορούν το Predator, όπως ο Mesut Özil, που θέλουν να «βλέπουν γήπεδο» και να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Φέτος η adidas γιορτάζει την 20η επέτειο από την κυκλοφορία του Predator και για να το γιορτάσει θα παρουσιάσει το 2014 δεκατέσσερις νέες εκδόσεις του Predator Instinct, όσες και οι γενιές του παπουτσιού που προηγήθηκαν. Μεταξύ αυτών είναι και το Revenge Instinct που βασίζεται σε τρία μοντέλα, στο αρχικό Predator του 1994, στο Accelerator του 1998 και στο Mania του 2002. Επίσης, θα κυκλοφορήσει μια ειδική θαλασσί έκδοση του Predator Instinct που θα διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Intersport. Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Edin Dzeko, Xavi Hernandez, Andrea Poli και Julien Draxler θα φορέσουν την ειδική θαλασσί έκδοση του παπουτσιού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το Predator Instinct θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 17 Ιουλίου στα adidas stores, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Μάθε περισσότερα για τα ποδοσφαιρικά προϊόντα της adidas στο: http://news.adidas.com/GR/home/FOOTBALL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *