Ένοχος κρίθηκε ο άστεγος, που παρακολουθούσε τον Harry Styles

Harry Styles μήνυση σε άστεγο

Ο Pablo Tarazaga-Orero είχε εγκατασταθεί έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, στο Λονδίνο.


O Pablo Tarazaga-Orero είναι ένας άστεγος, ο οποίος είχε αποφασίσει να εγκατασταθεί έξω από το σπίτι του Harry Styles, στο Λονδίνο. Ο εν λόγω άστεγος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, επειδή παρακολουθούσε το πρώην μέλος των One Direction.

O Styles καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε, πως αισθάνθηκε φοβισμένος και καθόλου άνετα με τον άστεγο έξω από το σπίτι του και πως τον λυπάται. Συνέχισε την κατάθεση του, λέγοντας πως του πρότεινε φαγητό ή δωμάτιο σε ξενοδοχείο, γιατί δεν μπορούσε να τον βλέπει να κοιμάται στη στάση του λεωφορείου έξω από το σπίτι του.

Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται πως ο 26χρονος άστεγος του έβαζε λεφτά και σημειώματα στο ταχυδρομικό κουτί, ενώ κάποιες φορές τον ακολουθούσε στην παμπ.

Όλο αυτό το σκηνικό ξεκίνησε τον Μάρτιο και από τότε ήταν πολλές οι φορές, που ο Harry απευθύνθηκε στην αστυνομία, ενώ αναγκάστηκε να προσλάβει βραδινό φύλακα για το σπίτι του. Η ασφάλεια του τραγουδιστή τον συμβούλεψε να σταματήσει να του προσφέρει βοήθεια και συνεπώς να του δίνει θάρρος.

O Harry κατέθεσε επίσης, πως η κατάσταση αυτή του δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια, σε σημείο να κλειδώνει και την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του, το βράδυ.

Στη δική του κατάθεση Pablo Tarazaga-Orero είπε, πως δεν είχε ποτέ πρόθεση να ενοχλήσει αλλά πως ήθελε χρήματα από τον τραγουδιστή και δεν δηλώνει θαυμαστής του Harry.

H ποινή για τον νεαρόάστγο θα οριστεί στις 21 Οκτωβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *