H σαρωτική αυριανή Πανσέληνος και οι προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου! - Mad TV
Mad Weekend

H σαρωτική αυριανή Πανσέληνος και οι προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου!

H σαρωτική αυριανή Πανσέληνος και οι προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου!

Ο κορυφαίος Ελληνας αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος γράφει:

«Bρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μία σημαντική συγκυρία που απαρτίζεται από πολλούς παράγοντες: Μια Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού και κοντά χρονικά μια έντονη παρουσία του Άρη που κάνει αρχικά σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο κι έπειτα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό.

Στον Ταύρο σκεφτόμαστε τι έχει σημασία και τι αξίζει πραγματικά το χρόνο μας, την ενέργειά μας και τα χρήματά μας.

Στον Σκορπιό μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε και να αισθανόμαστε τα πάντα και να συνειδητοποιούμε ότι τα πάντα αλλάζουν.

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και ενδιαφέρεται να χτίσει μια ισορροπημένη σχέση στη φυσική πραγματικότητα, να είναι σε επαφή με το σώμα του και τη φύση. Ο Ταύρος διαθέτει μια υγιή αίσθηση της αξίας του και μπορεί να στηρίξει τον εαυτό του.

Ο Σκορπιός στην άλλη πλευρά είναι υδάτινο ζώδιο που βυθίζεται στο αλχημιστικό καζάνι των σχέσεων για να ανακαλύψει τη δύναμη του αισθήματος, του φόβου και του ασυνείδητου. Στον Σκορπιό μαθαίνουμε να συντονίζουμε συναισθήματα και πράξεις.

Οι Πανσέληνοι φωτίζουν και τη σκοτεινή πλευρά κάθε ζωδίου, όπως και τις πνευματικές υποχρεώσεις τους. Η σκοτεινή πλευρά του Ταύρου περιέχει υλισμό και αντίσταση στην αλλαγή, ενώ η σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού έχει εμμονές, δυσπιστία και χειραγώγηση των άλλων.

Ανάφερα ήδη τη σοβαρότητα των όψεων του Άρη στον Αιγόκερο που δημιουργούνται γύρω από αυτή την Πανσέληνο. Ποιοι είναι οι στόχοι του Άρη στον Αιγόκερο και ποια είναι τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο για την επίτευξή τους;

Καταρχάς ο Άρης στον Αιγόκερο είναι σε θέση έξαρσης, δηλαδή βρίσκεται στην καλύτερη θέση του. Τα εμπόδια είναι η φυσική τροφή του, όσο μεγαλύτερα τόσο περισσότερο δραστηριοποιείται. Διαθέτει αυτοπειθαρχία, επιμονή και υπομονή, αυτοέλεγχο, αποφασιστικότητα, τρομερή φιλοδοξία και εμμονή και δίψα για δύναμη, κύρος και εξουσία.

Η εξαιρετική προσήλωση στο στόχο εκδηλώνεται με τεράστια δύναμη της θέλησης. Εδώ διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του χρόνου και της κατάλληλης χρονικής στιγμής της δράσης. Μια σοβαρή αδυναμία αυτού του Άρη είναι ο δυναμισμός του, που όμως αποτελεί και ένα από τα πλεονεκτήματά του: όταν θέλει κάτι το θέλει με όλη του δύναμη, γι΄ αυτό και όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει ή δεν ξέρει τι θέλει η αυτοϋπονόμευση είναι τρομερή.

Η σκληρή σύνοδος Άρη/Πλούτωνα στις 11ο35΄ του Αιγόκερου (στις 10 Νοεμβρίου) απαιτεί άμεση μεταμόρφωση σε κάποιο τομέα της ζωής είτε με τη θέλησή μας είτε χωρίς αυτήν. Αποτελεί μια έκρηξη του εγώ που δεν λαμβάνει υπόψη τους άλλους. Χειραγώγηση, θυμός, ζήλια, επιβολή εξουσίας, βία, είναι μερικές από τις άσχημες πλευρές αυτής της συνόδου. Καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε την πυρηνική ενέργεια αυτής της όψης εποικοδομητικά, τη μετουσιώνουμε δημιουργικά σε ό,τι έχει αξία και μέλλον.

Το τετράγωνο του Άρη αργότερα, με τον Ουρανό (στις 12 Νοεμβρίου και στις 13ο 10´Αιγόκερου/Κριού), δημιουργεί ανυπομονησία, παρορμητικότητα, ανησυχία. Ο Ουρανός δεν θέλει περιορισμούς, απαγορεύσεις και εξουσία. Όσο περισσότερο έχουμε αφήσει να παγιωθεί ό,τι δεν αντέχουμε ή μας δυσαρεστεί, τόσο μεγαλύτερη η έκρηξη. Σχέσεις που μας ενδιαφέρουν κι έχουν βαλτώσει, ή δεν έχουν αλλάξει, όπως και άνθρωποι από τους οποίους εξαρτόμαστε επαγγελματικά ή προσωπικά, είναι οι πιθανές εστίες σύγκρουσης και ανάφλεξης.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 25ο του Σκορπιού (στις 12 Νοεμβρίου), όπως και η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο (στις 18/11) στις 26ο δηλώνει ότι δεν μπορούμε να παραμένουμε ανενεργοί και παθητικοί στις σχέσεις επειδή φοβόμαστε ότι κάποιος/οι θα μας πληγώσουν. Χρειάζεται να επανεξετάσουμε τι σημαίνει για τον καθένα μας ξεχωριστά η δοτικότητα, η τρυφερότητα, η αποδοχή. Δίνουμε; Ναι, αλλά ξέρουμε να δεχόμαστε; Δεχόμαστε. Ναι, αλλά ξέρουμε να προσφέρουμε;

Σε αυτούς τους εξαιρετικούς καιρούς, που είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα, χρειάζεται να θυμόμαστε: Το νόημα της ζωής είναι να ανακαλύπτεις το ταλέντο σου και σκοπός της ζωής να το προσφέρεις στους άλλους. -Πάμπλο Πικάσο.

* Για ακόμα μια φορά επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια (αυτή τη φορά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο), όσοι έχουν ωροσκόπους ή όσοι έχουν πλανήτες σε Ταύρο/Σκορπιό/Λέοντα και Υδροχόο».

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mad Weekend

More in Mad Weekend

Mad Radio Superstar Weekends

Mad Radio Superstar Weekends

Asteropi ChainaFebruary 11, 2020

10 γλυκά που δεν σου πάει η καρδιά να τα φας!

Evangelos GiannopoulosJune 10, 2016

Viral: Lamborghini 300.000 λιρών παίρνει φωτιά στη μέση του δρόμου!

Evangelos GiannopoulosMay 5, 2016

Το ζεϊμπέκικο του Παντελίδη που έμεινε στην ιστορία

Evangelos GiannopoulosFebruary 18, 2016

Πως θα ήταν το “Harry Potter” αν ήταν εφηβική ρομαντική κομεντί! Τέλειο video

SpirosJanuary 22, 2016

Τα καλά του photoshop: Πως θα ήταν οι διάσημες σταρ με …παραπανίσια κιλά και ψωμάκια

Evangelos GiannopoulosJanuary 22, 2016

5 μικρά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς το πρωί πιο εύκολα!

Evangelos GiannopoulosNovember 25, 2015

Τρελό γέλιο: Γι’αυτό οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί για πάντα η είσοδος σε αεροπλάνο!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015