Γιώργος Λιάγκας: Πρεμιέρα χωρίς τη Δούκισσα Νομικού

Η έναρξη του Πρωινού

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1 με το ανανεωμένο Πρωινό. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής μόνος του, χωρίς τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του.

«Καλημέρα, καλή σεζόν! Καλώς ήρθατε για ακόμα μία χρονιά εδώ στο Πρωινό στον ΑΝΤ1. Είδαμε ένα πολύ μικρό βίντεο για όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, δηλαδή αν είχαμε εκπομπή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αυτά περίπου θα καταγράφαμε. Αυτή η εκπομπή είναι μία δυναμική εκπομπή που εξελίσσεται μαζί με την κοινωνία, την αφουγκράζεται που σημαίνει ότι και φέτος το στίγμα της εκπομπής θα είναι ότι θα είμαστε μέσα στην κοινωνία. , δηλαδή θα έχουμε πολύ ρεπορτάζ, πολλά αποκλειστικά θέματα και πολλές πληροφορίες και έντονο σχόλιο από την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης», είπε στην έναρξη της εκπομπής.

Ενώ συμπλήρωσε «Δεν χάνουμε όμως και το στίγμα της ψυχαγωγικής εκπομπής. Είμαι πολύ χαρούμενος που μία στενή και οικογενειακή μου φίλη, η καλύτερη μαγείρισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει επιλέξει να επιστρέψει στο σπίτι της, στον ΑΝΤ1, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η κολώνα της εκπομπής, η Λίτσα Πατέρα, η μακροβιότερη παρουσία στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης θα είναι εδώ μαζί μας και φέτος. Και βέβαια ξεχωριστή χαρά για μένα και για όλους εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε ένα πολύ όμορφο, πολύ λαμπερό και πολύ ταλαντούχο κορίτσι, τη Δούκισσα Νομικού που θα έρθει σήμερα εδώ και θα έρθει στην παρέα μας».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *