Γιατί θα έρθει στην Ελλάδα η σύζυγος του George Clooney;

Ο λαμπερός γάμος του George Clooney με την πανέμορφη δικηγόρο Amal Alamuddin την περασμένη εβδομάδα απασχόλησε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη.

Η 36χρονη σύζυγος πλέον του δημοφιλή ηθοποιού θα βρεθεί σε λίγες μέρες στη χώρα μας, με την επαγγελματική της ιδιότητα, εκπροσωπώντας μάλιστα το ελληνικό κράτος! Συγκρικριμένα, η Λιβανεζο-βρετανίδα Alamuddin θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό σχετικά με το μείζον θέμα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα, ζήτημα για το οποίο έχει τοποθετηθεί δημόσια και ο ίδιος ο Clooney, ζητώντας την επιστροφή τους στην Ελλάδα!

Η Amal Alamuddin θα φτάσει στη χώρα μας στις 13 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα εκπροσωπήσει δικαστικά τη χώρα μας στην εκδίκαση της υπόθεσης των μαρμάρων ή αν θα αναλάβει ένα πιο συμβολικό ρόλο εκπροσώπου των ελληνικών θέσεων στο εξωτερικό.

Πάντως, η ίδια η Amal δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της, καθώς δήλωσε πως δεν έρχεται στη χώρα μας για τουρισμό ή για να διαφημίσει το γάμο της αλλά για να βοηθήσει στην υπόθεση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *