Γιάννης Κατινάκης

Είναι μια γεροντική ψυχή, παρότι παλεύει να πείσει πρώτα εκείνον και ύστερα τους γύρω του πως είναι ακόμα 19.

Από μικρός τον διακατέχει μια ανεξήγητη μελαγχολία και ένα υπαρξιακό αδιέξοδο που κάνει το φόβο να κυριαρχεί στην καθημερινότητά του. Επειδή, όμως, ο φόβος μοιάζει με μήνυμα που έμεινε στο διαβάστηκε, αποφάσισε να τσαμπουκαλευτεί, να βρει τι κάνει τον φόβο να φοβάται και τελικά το βρήκε. Το γέλιο!

Σε έναν κόσμο που ποτέ δεν του άρεσε Ο Γιάννης πετάει στο μαύρο πολύχρωμες φωτεινές πινελιές και κοροϊδεύει όσα τον κάνουν και πονάει. Σε αυτό το ταξίδι έχει την τύχη να έχει και “παρέα”.

Μέχρι στιγμής έχει βρει αρκετά “στέκια” για εκείνον και την “παρέα” του. Άρχισαν από το ίντερνετ, μεταφέρθηκαν σε θεατρικές σκηνές ,πήγαν στο ραδιόφωνο, περάσαν και από την τηλεόραση και κατέληξαν φέτος στην οικογένεια του MAD μαζί με την φιλούλα του, τη Φρόσω, που αγαπά πολύ και πιστεύει πως η χημεία τους θα πάει την εκπομπή σε άλλο επίπεδο!!!

Ο Γιάννης και η Φρόσω σε περιμένουν από Δευτέρα έως και Παρασκευή 16:00 – 19:00 στην εκπομπή “Της Κατίνας Το Κάγκελο”. Ραδιοφωνικά ο Γιάννης σε περιμένει και το Σαββατοκύριακο στα “Dating Tips” 14:00 – 15:00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *