Έξαλλος ο Ηλίας Ψινάκης: Είπε σε δημοτική σύμβουλο «σκάσε μωρή» και μετά ζήτησε συγγνώμη

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα με τον Ηλία Ψινάκη, Δήμαρχο Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν τόσο απρόσμενα και θα δημιουργηθεί έντονος εκνευρισμός. Τι ακριβώς συνέβη;

Ομάδα γονέων και μικρών παιδιών βρέθηκαν στο σημείο διαμαρτυρόμενοι για την επαναλειτουργία της αίθουσας ως γυμναστήριο και όχι ως χώρος συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Αμέσως προκλήθηκε ένταση και οι αστυνομικοί προληπτικά παρενέβησαν για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λουϊζος να απαιτήσει να απομακρυνθούν.

«Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία» απάντησε τότε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος εξήγησε στους παρόντες, ότι οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας αθλητισμού έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα ακατάλληλη για αθλητική χρήση. «Αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρώ και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε»!

Μια δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης, όμως διέκοψε τη ροή του λόγου του και με ένταση «χτύπησε» τα χέρια της στο έδρανο. Η κίνησή της αυτή προκάλεσε εκνευρισμό στον Δήμαρχο Μαραθώνα ο οποίος της φώναξε: «Σκάσε μωρή, πήγαινε να πάρεις τα χάπια σου».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ηλίας Ψινάκης της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *