Έξαλλοι οι fans των Blackpink με την εταιρία τους, YG!

Έξαλλοι οι fans των Blackpink με την εταιρία τους, YG!

Δεν επιτρέπουν στη Lisa να δείχνει το πρόσωπό της σε video φίλων της!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Είναι γνωστό πως η Sorn από τις CLC έχει το δικό της κανάλι στο YouTube στο οποίο ανεβάζει vlogs από τη ζωή της. Η Ταϊλανδέζα star, αυτή τη φορά ανέβασε ένα vlog στο οποίο είχε βγει για φαγητό με τη Lisa από τις Blackpink, τη Minnie από τις (G)I-DLE και την κολλητή της ονόματι Elkie.

Οι fans ενθουσιάστηκαν γιατί δεν συνηθίζουν να βλέπουν τα αγαπημένα τους idols να κάνουν παρέα με άτομα από άλλες εταιρίες. Οι Blinks όμως δεν χάρηκαν και τόσο, αφού δεν μπόρεσαν να δουν καθόλου τη Lisa. Η ίδια η Sorn, στην αρχή του vlog της ενημέρωσε τους fans ότι δεν επιτρέπεται στη Lisa να δείχνει το πρόσωπο της στην κάμερα αλλά μπορεί να μιλάει πίσω απ’αυτήν. Το γεγονός αυτό σηματοδότησε μια σειρά έντονων αντιδράσεων με τους fans να είναι έξαλλοι με την YG, για τον περιορισμό που έχουν θέσει στα 4 μέλη του συγκροτήματος.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Blinks αντιδρούν αρνητικά προς την εταιρία των Blackpink. Λίγο καιρό πριν ως #1 hashtag στο Twitter ήταν το #BlinksCallsOutYG κι αυτό γιατί οι fans θεωρούν ότι δεν φέρονται σωστά στα 4 κορίτσια ούτε ότι τους βοηθούν να εξελίξουν την καριέρα τους. Από το γεγονός ότι δεν έχουν ένα ολόκληρο album μέχρι στο ότι πέρα από την Jennie τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν βγάλει ακόμα το δικό τους solo κομμάτι, έχουν οδηγήσει τις Blinks να ζητούν από τις Blackpink να αλλάξουν εταιρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *