Ετοιμάσου να μεταφερθείς στο “City of Lover” μαζί με την Taylor Swift!

Πρόκειται για τη διαδικτυακή συναυλία που θα προβληθεί αυτή τη Κυριακή.

Το γεγονός ότι τα περισσότερα festival και συναυλίες έχουν ακυρωθεί εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού, είναι κάτι που σίγουρα μας στενοχωρεί, αλλά δεν θα πρέπει να μας παίρνει από κάτω!

Η Taylor Swift μας έχει τη λύση αφού αυτή τη Κυριακή, 17 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει μια συναυλία με τίτλο “City of Lover”, την οποία οι fans θα μπορούν να κάνουν stream από την άνεση του σπιτιού τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Μετά από το “Together At Home”, που έσπασε τα ρεκόρ μαζεύοντας εκατομμύρια έσοδα για τους πληγέντες του κορονοϊού, η Taylor Swift αποφάσισε να δώσει λίγη χαρά στις Swifties, και να τραγουδήσει live μερικά από τα αγαπημένα μας τραγούδια!

Η συναυλία θα προβληθεί μέσα από το κανάλι του ABC, ενώ αν κάποιος δεν έχει πρόσβαση, θα μπορεί να την παρακολουθήσει την επόμενη μέρα μέσα από το κανάλι της Disney και του Hulu!

Μετά την ακύρωση της περιοδείας “Lover Fest” που θα πραγματοποιούσε η Taylor φέτος το καλοκαίρι, αυτό το live concert θα λειτουργήσει ως «αντίδοτο» για τις fans και θα τις ανακουφίσει από την απογοήτευση που δέχτηκαν!

Ευχαριστούμε πολύ Taylor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *