
Πόσες φορές δεν έχουμε δει στα επεισόδια από τα “Φιλαράκια” τον Τσάντλερ να πληρώνει πάντα για τον Τζόι; Είτε είναι σε διπλό ραντεβού και πληρώνει με την κάρτα του και για τους τέσσερις, είτε κάνουν δώρα μεταξύ τους είτε ακόμα και το ενοίκιο στο σπίτι που μένουν.
Πάντα δεν το είχατε απορία, πόσα χρήματα μπορεί να χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ;
Ε. λοιπόν ένας χρήστης του reddit, έκατσε και τα υπολόγισε. Δηλαδή είδε ξανά όλα τα επεισόδια από τα “Φιλαράκια” και σημείωνε πόσα χρήματα χρωστάει ο Τζόι.
Θέλετε να μάθετε το νούμερο; Λοιπόν κρατηθείτε. Ο Τζόι για ενοίκιο, καλωδιακή τηλεόραση, ταξίδια στο Λονδίνο, φαγητό κλπ, χρωστάει στον Τσάντλερ… 114.000 δολάρια!!!
Δηλαδή, περίπου 100.000 ευρώ! Και αν σκεφτείτε ότι ήταν 10 χρονιές το σίριαλ, ο Τζόι “έβαζε μέσα” τον Τσάντλερ 10.000 τη χρονιά!!
Μωρέ μπράβο ο Τσάντλερ, έβγαζε καλά χρήματα και ας μην καταλάβαμε ποτέ τι δουλειά έκανε..
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
RSS