«Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Χρήστο Χολίδη, την Χριστίνα Σάλτη, την Άσπα, την Θέλξη, την Μαρία Καρλάκη και την Πέλλα Νικολαΐδου.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο OPEN

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει ετοιμάσει μια υπέροχη μουσική βραδιά και υποδέχεται τον Χρήστο Χολίδη, την Χριστίνα Σάλτη, την Άσπα, την Θέλξη, την Μαρία Καρλάκη και την Πέλλα Νικολαΐδου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Ο μοναδικός Χρήστος Χολίδης έρχεται για να μας ταξιδέψει με τις αγαπημένες επιτυχίες του, αλλά και τα διαχρονικά τραγούδια αγαπημένων μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Γιάννης Πάριος και ο Δημήτρης Μητροπάνος. Από το πρόγραμμα, επίσης δεν λείπουν εντυπωσιακές διασκευές με κιθάρα και cajon, όπως και ποντιακά τραγούδια, σε συνεργασία με την παραδοσιακή τραγουδίστρια Πέλλα Νικολαΐδου, η οποία θεωρείται κορυφαία στο είδος της και τιμά την παράδοση του Πόντου με τη φωνή και το ταλέντο της.

Η ανερχόμενη Άσπα θα μας εκπλήξει με το λαϊκό της ντουέτο με τον Χρήστο Χολίδη και θα μας αποκαλύψει την αγάπη της για τη λαϊκή μουσική, ενώ η Θέλξη θα μας εντυπωσιάσει με τις επιλογές των κομματιών του αγαπημένου συνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Η Μαρία Καρλάκη θα τραγουδήσει κομμάτι της θρυλικής Βίκυς Μοσχολιού και θα μας μιλήσει για την ιστορία πίσω από την ηχογράφηση του νέου της κομματιού που περιέχει μέσα τόσο μουσική, όσο και φωνητικά από τον μεγάλο Αντώνη Βαρδή.

Τέλος, η Χριστίνα Σάλτη θα μας δώσει μια ακουστική γεύση της νέας της κυκλοφορίας, και θα μας ταξιδέψει επιλέγοντας να τραγουδήσει Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ελεάνα Βραχάλη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *