Έλενα Παπαβασιλείου: Μου έλεγαν ότι μοιάζω στην Jennifer Lopez”!

Είναι από τις πιο καυτές και ποθητές γυναίκες που είδαμε στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια! Η Έλενα Παπαβασιλείου, η όμορφη παρουσιάστρια που διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στον χώρο της ελληνικής showbiz, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την διάσημη που της έλεγαν πως μοιάζει όταν πήγαινε στο σχολείο, τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς της και το πιο κολακευτικό σχόλιο που έχει δεχτεί ποτέ.

«Όταν πήγαινα σχολείο, τα μαλλιά μου ήταν πιο καστανά και είχα λίγο βάρος παραπάνω, μου έλεγαν πως μοιάζω στην Jennifer Lopez», δήλωσε στο περιοδικό Like!.

elena papavasileiou2

Όσον αφορά στα πρότυπα ομορφιάς της, τόνισε: «Οι γυναίκες που μου αρέσουν πολύ είναι η Eva Mendes και η Charlize Theron».

jennifer lopez

Τέλος, στην ερώτηση για το πιο κολακευτικό σχόλιο που έχει δεχτεί, απάντησε: «Το πιο κολακευτικό σχόλιο μου το έχει κάνει γυναίκα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια νέα μανούλα, με το μωρό της αγκαλιά και μου είπε: “Όταν μεγαλώσει η κόρη μου, θα ήθελα να σου μοιάσει. Δεν πιστεύω πως υπάρχει πιο τρυφερό και ιδιαίτερο κομπλιμέντο από αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Και η Jennifer Lopez μπουγελώθηκε για το “Ice bucket”! Δείτε την!

Ατύχημα για τη Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια συναυλίας της!

Αναστάτωσε το «Tonight Show» η Jennifer Lopez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *