MAD Egyptموسيقى ونجوم وثقافة البوب
ترفيه

الحسن عادل بينزل ألبوم «هو».. خفة وأغاني «تريند»

الحسن عادل قرر يغير الموود وينزل ألبومه الجديد «هو»، اللي بيضم أربع أغاني متنوعة. الفكرة كلها إن الألبوم بيعتمد على كلمات بسيطة وألحان خفيفة، عشان تكون قريبة من ذوق الجمهور ومن غير تعقيد، وحظيت أغنيات الألبوم باهتمام على يوتيوب مع الإشارة إلى تصدرها قوائم الترند.

الألبوم فيه خلطة متنوعة من الأغاني، أولها «أم ضفاير» ودي الحسن عادل هو اللي كتبها ولحنها، وتوزيع يوسف حسين. وبعدها أغنية «مشيت ياما ياما مشيت» اللي شارك في كتابتها مع سيد حسين، ولحنها الحسن عادل برضه ووزعها يوسف حسين.

أما أغنية «يا بابا» فكانت تجربة مختلفة شوية، كتبها حمدو وألحان جوجو والحسن عادل، ووزعها «التوينز»، عشان تضيف لون غنائي جديد للمجموعة. وأخيراً أغنية «استحالة» اللي كتبها الحسن عادل ووزعها يوسف حسين، ودي واحدة من الأعمال اللي المطرب مراهن عليها في الألبوم ده.

الواضح إن الحسن عادل في «هو» اختار يروح لسكة الأغاني القصيرة والمباشرة اللي روحها مرحة وسهلة التلقي، مع تنوع في الأسماء المشاركة في صناعتها، عشان يثبت وجوده على الساحة الغنائية بستايل خاص بيه.

تفتكروا سكة الأغاني «الخفيفة» دي هي اللي بتجيب تريند دلوقتي ولا الموضوع محتاج تجديد أكتر؟

بمعلومات من مصادر عامة، ويكيبيديا، يوتيوب، إنستجرام وتيك توك.