Εγκαταλείπει τελικά τη μουσική η Nicki Minaj;

nicki minaj new album

Μυστήριο με το διαγραμμένο Tweet που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Πριν από λίγο καιρό η Nicki Minaj ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από τη μουσική σκηνή και θα αφοσιωθεί στη δημιουργία οικογένειας. Απ’ ότι φαίνεται όμως, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της, ετοιμάζει το νέο της album, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Queen”.

https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1169840054212018184

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE και με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της συλλογής ρούχων, η διάσημη rapper αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες όσον αφορά  το νέο μουσικό της project, ακυρώνοντας ουσιαστικά την απόφασή της για «απόσυρση».

“Το νέο μου album θα είναι άγριο, διασκεδαστικό και χωρίς απολογίες και είμαι χαρούμενη που δεν θα περιμένουν άλλο οι θαυμαστές μου, όπως στο παρελθόν. Το νέο album θα συνδυάζει όλα όσα ο κόσμος αγαπάει στη Nicki αλλά με πιο δυνατό ήχο.”

H Nicki Minaj στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε γράψει στο Twitter της πως: «Αποφάσισα να αποσυρθώ και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια» ενώ παράλληλα πρόσθεσε με ειρωνική διάθεση ότι «Γνωρίζω ότι είστε χαρούμενοι τώρα» αναφερόμενη στους επικριτές της. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες διέγραψε το συγκεκριμένο Tweet, προσθέτοντας περισσότερο μυστήριο στις επόμενες κινήσεις της.

Άβυσσος η ψυχή της Nicki!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ

Τον Ιούνιο η Minaj κυκλοφόρησε το single MEGATRON στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο σύντροφός της Kenneth Petty.

Πρόσφατα η rapper ακύρωσε εμφάνισή της στη Σαουδική Αραβία μετά από αντιδράσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ενώ ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο JEDDAH WORLD FESTIVAL αλλά η κατακραυγή για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και των ομοφυλόφιλων στη χώρα, την ανάγκασαν να αποσυρθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *