Εάν θέλεις να μάθεις τί λένε τα ζώδια για σενα σήμερα – μπες εδώ

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως, τις οποίες θα καταφέρετε να διευθετήσετε κατά ένα μεγάλο ποσοστό, καθώς σημειώνεται βελτίωση των οικονομικών σας. Οργανώστε το πρόγραμμα σας ετοιμάζοντας μία λίστα, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν έχετε παραλείψει κάτι σημαντικό.   Έχετε χάσει πλέον τον ενθουσιασμό για το ταίρι σας και σκέφτεστε πολύ έντονα έναν πρώην έρωτα, όμως είναι άσκοπο όλο αυτό καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης. Η ανάγκη σας για περισσότερο πάθος σας οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια που θα επηρεάσουν τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εφαρμογή των σχεδίων σας καθυστερεί εξαιτίας κάποιων οφειλών που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και εκεί είναι που θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας οι Ταύροι. Στον οικονομικό τομέα προβλέπεται μια σχετική βελτίωση που θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στις όποιες υποθέσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας.   Σας έχουν πιάσει τα υπαρξιακά σας και ένα γενικότερο άγχος σχετικά με την ηλικία σας, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε κάποιες στιγμές εντελώς αλλοπρόσαλλα, προκαλώντας ερωτήματα στο περιβάλλον σας. Αυτό που θα σας βοηθήσει στην προκειμένη φάση, είναι να διαβάσετε κάποια σχετικά βιβλία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η βελτίωση τω οικονομικών σας έρχεται πάνω στην κατάλληλη στιγμή που πρέπει να διευθετήσετε λογαριασμούς και οφειλές και κατά κάποιον τρόπο θα ηρεμήσετε από αυτήν τη μπάντα. Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να ρίξετε περισσότερο το βάρος της προσοχής σας αναζητώντας καινούριες συνεργασίες με το εξωτερικό. Οι μετακινήσεις σας συναντούν εμπόδια.   Είστε ρομαντικοί/ές και επειδή δύσκολα συναντάτε άτομα σαν και εσάς, η ερωτική σας ζωή είναι στάσιμη. Εσείς που είστε σε μακροχρόνια σχέση, έχετε χάσει τον αυθορμητισμό σας λόγω προβληματισμών και η ερωτική σας είναι επίσης σε λήθαργο. Φάσεις είναι αυτές που έρχονται και φεύγουν.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *