Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Οικογενειακά θέματα είναι αυτά που σας απασχολούν τις ημέρες αυτές, ενώ, ειδικά το Σάββατο, οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου, μπορεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας.Η Κυριακή είναι μια χαρούμενη ημέρα που σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.Να γνωρίζετε ότι αυτές τις ημέρες δεν κάνετε σωστούς υπολογισμούς των δεδομένων που υπάρχουν σε οικονομικό επίπεδο. Για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ο  Άρης δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση στις επαφές σας με τους άλλους. Προσέχετε επίσης τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα.Να θυμάστε, ειδικά οι Κριοί του Απριλίου, μπορεί να επηρεάζεστε ήδη από την έκλειψη της 4ης Απριλίου, ας είστε λοιπόν προσεκτικοί.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι να θυμάστε ότι από το τέλος του μήνα, που ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, έχετε να μάθετε πολλά που τώρα γίνονται παρασκηνιακά. Με την Αφροδίτη(κυβερνήτη πλανήτη σας) να δημιουργεί από το δικό σας ζώδιο μια όψη υπερβολής με τον Δία, μπορεί να αισθάνεστε ευχάριστα και χαρούμενα, οι υπερβολές όμως δεν λείπουν, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Μαΐου! Το Σάββατο αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (φιλικά ή συγγενικά), καθώς όσα διαδραματιστούν αυτή την ημέρα ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο γύρω στις 4 Απριλίου.Η Κυριακή είναι ημέρα αφιερωμένη στο σπίτι και την οικογένειά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε την στήριξη και την βοήθεια των φίλων σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μαζί τους μια σημαντική συζήτηση  πάνω στα συναισθηματικά ή τα οικονομικά σας θέματα. Γενικότερα, οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί απέναντί σας, τόσο για τους Ταύρους του Απριλίου, όσο και για εσάς των τελευταίων ημερών.

Δίδυμοι
Εσάς τους Διδύμους τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το τριήμερο, ενώ η Κυριακή είναι μια ευχάριστη ημέρα για να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα, και οι φίλοι σας είναι κοντά σας, αλλά και εσείς τους στηρίζετε, αποδεχόμενοι  τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά τους στοιχεία.  Κάποιες συναισθηματικές, μυστικές επαφές που κάνετε τώρα μπορεί να έχουν το στοιχείο της υπερβολής. Ο Ερμής(κυβερνήτης πλανήτης σας) που για λίγες μέρες ακόμη, ως τις 30 του μήνα, θα  βρίσκεται στους Ιχθύς, σας κάνει να έχετε όνειρα που μπορεί να μην έχουν και τόσο θεαματική υλοποίηση. Αυτές τις ημέρες έχετε μεγάλη φαντασία αλλά και διορατική ικανότητα! Στις 31 του μήνα, η είσοδος του Ερμή στον Κριό, ενδεχομένως να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, η οποία δεν είναι άσχημη, ενώ μπορεί να σας δείξει τον τρόπο  που μπορείτε να κινηθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Αποδεχθείτε σημαντικές προσκλήσεις, μέσω των οποίων μπορεί να έχετε πολύ χρήσιμες γνωριμίες.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η Παρασκευή είναι μια πολύ ωραία ημέρα για όσους έχετε γενέθλια τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας! Αντίθετα, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ( αν είστε δηλαδή γεννημένοι 1-10 Ιουλίου), το Σάββατο, τυχόν εντάσεις που έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια, οι οποίες μάλιστα θα επαναληφθούν γύρω στις 4 του μήνα. Προσέχετε λοιπόν. Ενδεχομένως να έχετε την βοήθεια των φίλων σας, μην τους αναμίξετε όμως με τα οικονομικά σας.Η ένταση που αντιμετωπίζατε σε επαγγελματικά σας θέματα σιγά σιγά καταλαγιάζει, αν και, προς το παρόν, εξακολουθεί να υπάρχει για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα, και προσέχετε γενικότερα την υγεία σας. Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα ακόμη και ταξίδια, τα οποία είναι σημαντικά για εσάς! Την Κυριακή μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό αλλά και έναν προϋπολογισμό των οικονομικών σας.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες βρίσκεστε σε μια πολύ δυνατή και δυναμική περίοδο, με την ευτυχία σας να μην περιγράφεται για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-8 Αυγούστου, να ξέρετε όμως ότι οι υπερβολές τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε  οικονομικό επίπεδο δεν λείπουν.  Γενικότερα, η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική! Το Σάββατο, μπορεί να αισθάνεστε κάποια αγωνία για θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν, και τα οποία ενδεχομένως να επαναληφθούν με την έκλειψη Σελήνης της 4ης Απριλίου.Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο κάνοντάς σας πιο χαρούμενους και πιο αισιόδοξους.Οι Λέοντες του Ιουλίου αισθάνεστε ότι βαδίζετε σε μια πιο σταθεροποιητική βάση.

Παρθένος
Παρθένοι μου, το τριήμερο αυτό προσφέρεται για να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Σε ότι έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, φαίνεται να είναι ένα αρκετά ευχάριστο διάστημα, προσέχοντας βέβαια να μην κάνετε υπερβολές και λάθη, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου.Ένα οικονομικό θέμα σιγά σιγά καταλαγιάζει.Την Κυριακή βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.Να γνωρίζετε ότι από το τέλος του μήνα θα έχετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και γενικά μια έντονη δραστηριότητα, με ταξίδια, με επαφές και με σημαντικές συμφωνίες.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς, η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ημέρες αφιερωμένες στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή! Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, το Σάββατο θα αισθάνεστε αρκετή πίεση γενικότερα. Προσέχετε, τις ημέρες αυτές δεν κρίνετε σωστά, ενώ υπάρχει μια υπερβολή η οποία σας φορτίζει. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί  ένταση σε εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν καινούργια και πολύ σημαντικά δεδομένα!

Σκορπιός
Σε εσάς τους Σκορπιούς, αυτές οι ημέρες με την Σελήνη στον Καρκίνο σας επιτρέπουν να ανοίξετε τα φτερά σας, να ταξιδέψετε, να δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια, αν και το Σάββατο είναι ημέρα σημαντικής έντασης. Την Κυριακή, αποδεχθείτε  προσκλήσεις και δείτε κόσμο γενικότερα.  Με τον Άρη από μεθαύριο να περνά απέναντι από το δικό σας  ζώδιο (στον Ταύρο), θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε γενικότερα να αποφύγετε την δημιουργία εντάσεων, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Νοεμβρίου, είστε υπερβολικοί στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα ιδιαίτερα καλά, κρατήστε όμως μικρό καλάθι.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες αυτό τον καιρό βρίσκεστε σε μια περίοδο πλήρους δράσης, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε! Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας αλλά και κάποια σχέδιά σας τα οποία αφορούν το εξωτερικό, τις σπουδές, νομικές ή  διαδικαστικές σας υποθέσεις, τις ημέρες αυτές  ευνοούνται, ειδικά την Κυριακή, αν και κάνετε κάποιες υπερβολές. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Τα σχέδιά σας  σιγά σιγά μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου ,τις  ημέρες αυτές θα έχετε συναισθηματικές επαφές, προσέχοντας όμως να μην εμπλέξετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά σας. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο φέρνει και πάλι στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα και θέματα σχέσεων τα οποία σας είχαν επηρεάσει. Θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  θα υπάρξουν κάποιες αναταράξεις  σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οι σχέσεις σας πάντως ευνοούνται, ενώ και οι σχέσεις σας με τα παιδιά βελτιώνονται.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι, παρά το γεγονός ότι είναι Σαββατοκύριακο, την Παρασκευή και το Σάββατο θα ασχοληθείτε με την εργασία ή ακόμη και με την υγεία σας. Ένα θέμα το οποίο προκύπτει τώρα, μπορεί να επανέλθει στις αρχές Απριλίου, ας είστε λοιπόν προσεκτικοί. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Τα έξοδά σας είναι πολλά αυτόν τον καιρό, ενώ μπορεί να κάνετε ιδιαίτερα έξοδα για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Την Κυριακή, ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά προσέξτε με μια δόση υπερβολής εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Φεβρουαρίου.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει ότι τις ημέρες αυτές θα ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν και το Σάββατο είναι μια ημέρα λίγο φορτισμένη. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, μιας και γεγονότα που θα προκληθούν τώρα, θα επανέλθουν στις αρχές Απριλίου. Τα έξοδά σας τελειώνουν, ενώ οι συναντήσεις και οι επαφές σας αποδίδουν. Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, έχετε τώρα έμπνευση και οραματισμό που σας βοηθούν να λύσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια αλλά και με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

astrologos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *