Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να ενεργοποιηθείς σε διάφορους τομείς με πρώτο και καλύτερο τα επαγγελματικά σου! Μια νέα αρχή θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πιο «ζωντανός/η» και να απαλλαγείς από «βαρίδια» του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα μια συνεργασία που σε «κρατάει» πίσω. Τελικά είναι αδύνατον να τα έχεις με όλους καλά κι αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο δίδαγμα για σένα.

Ερωτικά
Όταν «χαμηλώνεις τον πήχη» των απαιτήσεών σου για να «μπεις» σε μια σχέση κι ύστερα αρχίζεις να διεκδικείς τα αυτονόητα, μην απορείς που οι άλλοι ενίστανται ή δεν καταλαβαίνουν. Εξ άλλου ένα «σώνει και καλά» ταίριασμα σπάνια αποδίδει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας σου δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες «για λίγους» και σου αποκαλύπτει ποικίλα μυστικά αλλά εδώ είναι που θα «μετρήσει» το επίπεδό σου. Γιατί θα είναι κρίμα να χαραμίσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο σε καθημερινά ζητήματα, ψάχνοντας και βρίσκοντας τι έκανε ο ένας και ο άλλος. Αντίθετα θα κερδίσεις πολλά αν οι αναζητήσεις σου στοχεύσουν πιο ψηλά!

Ερωτικά
Οι προδιαγραφές σου είναι μάλλον απόλυτες και τελικά -όσο κι αν δείχνεις το αντίθετο- αδιαπραγμάτευτες! Αυτό συχνά σε οδηγεί στο να χειραγωγείς ή να κατευθύνεις την σχέση σου εκεί που θέλεις, χωρίς φυσικά να ρωτάς κανέναν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Δίας σε βάζει σε φάση ανάπτυξης, δίνοντάς σου παράλληλα τα στηρίγματα που χρειάζεσαι κι αν πάρεις σοβαρά τον ρόλο σου, μπορείς πράγματι να πετύχεις πολλά. Δεν αποκλείεται όμως τελικά, να βολευτείς στις ευκολίες σου, θεωρώντας τις μάλιστα περίπου αυτονόητες! Όχι πως θα δυστυχήσεις αλλά σίγουρα με αυτήν την «χαμηλή πτήση» θα αδικήσεις τον εαυτό σου.

Ερωτικά
Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο», καταλήγοντας είτε να μένεις σε μια σχέση γιατί σε καλύπτει υλικά, είτε να… πληρώνεις αδρά τις επιλογές σου. Όμως ο πραγματικός έρωτας δεν εξαγοράζεται.

 

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *