Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου εγείρει υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με καθήκοντα και υποχρεώσεις που οφείλεις να καλύψεις, τελικά όμως έχοντας ως «σύμμαχό» σου τον ενεργό Κρόνο, μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο σου ή στην χειρότερη περίπτωση να τον βάλεις στην… αναμονή! Παράλληλα, ο Ουρανός σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, υιοθετώντας μάλιστα και κάποιες «προχωρημένες» εκδοχές.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνει κάπως πιο απόλυτο στις επιδιώξεις σου, ίσως όμως θα έπρεπε να αφήσεις και κάποιες «χαραμάδες» στην πολιτική σου. Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αναμένεται να συμβάλλει σε μια καθημερινότητα του γούστου σου, διανθισμένη με απρόοπτα περίεργα και σπάνιες καταστάσεις. Παράλληλα όμως ο Κρόνος μπορεί να θέσει σε δοκιμασία μια φιλική σου σχέση, ενώ η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, «κλέβοντας» χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η. τότε θα μπορέσεις να «παίξεις» πιο ελεύθερα με ένα νέο πρόσωπο που εμφανίζεται στην ζωή σου κι έχει «κάτι» που τραβά το ενδιαφέρον σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως υπερβείς κάποια όρια και προκύψουν θέματα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου, μέσα από μια μικρή διάψευση των προσδοκιών σου. Αυτό όμως που σου «λέει» στην πραγματικότητα είναι να δουλέψεις περισσότερο πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, αφήνοντας κατά μέρος όνειρα κι ελπίδες που δεν έχουν καμία βάση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ανακατεύει την «τράπουλα» στις φιλίες σου και ό,τι ήθελε προκύψει!

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δεις με άλλο μάτι ένα πρόσωπο στο χώρο της εργασίας σου! Δεν θα ήταν όμως σοφό να επιτρέψεις σε κάποιους «τρίτους» να ανακατευτούν στην όλη υπόθεση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *