Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και θα πρέπει απαραιτήτως να συνυπολογίσεις στα σχέδια σου και τις δικές τους επιθυμίες ή ενστάσεις! Επειδή όμως τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα. Παράλληλα ίσως έχεις ένα απρόβλεπτο δώρο ή έσοδο.

Ερωτικά
Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου είναι… κυμαινόμενες κι ίσως σου είναι δύσκολο να έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες, που έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο δεν θα έχουν καμία σημασία!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη είδηση μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά αλλά και να σου ανοίξει νέους δρόμους. Παράλληλα όμως ο Κρόνος σου υπενθυμίζει ότι δεν θα πρέπει να αμελήσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, προνοώντας μάλιστα για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς». Επιπλέον, φαίνεται ότι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει την ανάγκη σου ή χρειάζεται υποστήριξη.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που καλύπτει πολλές από τις προδιαγραφές σου και κυρίως την ανάγκη σου να νοιώθεις ξεχωριστός/η, ενώ στο «πρόγραμμα» είναι και μια «εξωτική» εμπειρία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σε πιέζει να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ή οικογενειακό σου θέμα, ενώ μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος εξ αιτίας των εξελίξεων στην ζωή ενός οικείου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση καλείσαι να θέσεις όρια και να πάρεις μέτρα ή αποφάσεις, που μπορεί να είναι μεν δύσκολες αλλά βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Επιπλέον, μην διστάσεις να απαλλαγείς από δυσβάστακτες υποχρεώσεις.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, παρασύροντας σε να κάνεις κινήσεις που μπορεί είτε να σε «εκθέσουν», είτε να αποδειχθούν άστοχες. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε εκπλήξει!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *