Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα ευνοεί τις συνεργασίες, που μάλιστα μπορούν να σου προσφέρουν ένα ουσιαστικό οικονομικό πλεονέκτημα. Ίσως βέβαια με την Σελήνη στον Αιγόκερω να υπάρξουν κάποιες παλινδρομήσεις σε προθέσεις και σχέδια αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος σε καλεί να μην αμελήσεις τα καθήκοντα σου αλλά και να φροντίσεις περισσότερο την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου ετοιμάζει εκπλήξεις κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γοητευθείς από μια νέα γνωριμία, δίνοντας μάλιστα και συνέχεια! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου στο «παιχνίδι» ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ένας «άνεμος αλλαγής» πνέει στην ζωή σου κι ίσως κάποια πρόσωπα σου δώσουν την ώθηση να «σπάσεις» φόρμες, να αμφισβητήσεις και γενικότερα να κάνεις πράγματα που μέχρι χθες δεν τολμούσες! Κι επειδή η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου, μπορεί να γίνουν το πρώτο πεδίο εφαρμογής κάθε καινοτομίας σου. Πρόσεξε μόνον μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Ερωτικά
Ίσως νοιώσεις μια κούραση ή απογοήτευση, που απλά πιστοποιεί ότι χρειάζεσαι επειγόντως ανανέωση! Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις νέα πράγματα ακόμη και να πειραματιστείς με τον εαυτό σου, ώστε να «ξεκολλήσεις» από την ρουτίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται να ωφελείσαι περισσότερο από «ξένους» παρά από τους οικείους σου. Κατ’ αρχήν, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να αναλάβεις τις ευθύνες σου κι αν χρειαστεί να διορθώσεις κάποια πράγματα που αποδείχτηκαν ανεπαρκή. Επιπλέον μπορεί να σε αγχώσει με ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα αλλά την ίδια στιγμή ίσως πάρεις και μια απρόσμενη χαρά από μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικότερα πηγαίνοντας εκεί όπου υπάρχει κόσμος!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *