ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σου θα είναι έντονη και πολύ πληθωρική όπως ταιριάζει αληθινά σε ένα Κριό γιατί προσπαθείς να δείξεις την αξία σου αλλά και την ατομική σου εξέλιξη, βρίσκοντας λύσεις σε αδιέξοδα.

Ερωτικά: Δεν ανησυχείς για το τι μέλλει γενέσθαι γιατί διατυπώνεις τόσο ωραία και κατανοητά τα δικά σου θέλω που είναι αδύνατον το άλλο πρόσωπο να μην σε καταλάβει αλλά και να μην σε δικαιώσει σε ένα επίπεδο.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις αισιόδοξα, όχι όμως και φανταστικά σχέδια, με βάση αυτά που βλέπεις γύρω σου και τα μηνύματα που δέχεσαι για μια δουλειά καθώς βρίσκει σύμφωνα κάποια άτομα που χρειάζεται να συνεργαστείς μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η μεγάλη σου ανάγκη για να γίνεις αισιόδοξος/η μπορεί να σε κάνει να υπερβάλλεις και να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις κάπως ανισόρροπα. Το κύριο ζητούμενο της σημερινής ημέρας είναι να αντιληφτείς έξω από τα δικά σου μάτια και τετράγωνη λογική σου και να δεχτείς, ακόμα και τη διαίσθηση που μπορεί να έχεις για μια συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς να την πνίγεις.

Ερωτικά: Φοβάσαι να έχεις μόνιμη σχέση με ένα άτομο που είναι αρκετά ελεύθερο και κοινωνικό γιατί θέλεις να έχεις εξουσία πάνω του. Τώρα όμως που μπορεί να την έχεις πατήσει θα κάνεις αγώνα για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Αν πάψει ο φόβος του ελέγχου, θα έχεις σίγουρο αποτέλεσμα.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις ψηλά, χωρίς να έχεις στο νου σου ότι θα αποτύχεις ή ότι υπερβάλλεις. Αν δεν κάνεις υπερβολές, επιτυχία να μην περιμένεις. Το ρίσκο με μέτρο επιτρέπεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μέσα σου νιώθεις δύσκολα και δυσκίνητα γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν θέλεις να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να φανείς όσο γίνεται αρεστός/η σε άτομα που είναι πολύ δικά σου και θέλουν να είστε μαζί.

Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες έχεις ακόμα μια αιθέρια αύρα γύρω σου, ένα από τα δώρα της Αφροδίτης, η οποία κατά κάποιο τρόπο γίνεται αντιληπτή ακόμα και στην εμφάνισή σου. Η σχέση με τον Τοξότη καλά κρατάει αρκεί να μη μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις άκρες, συνθέτοντας ένα μεγάλο πάζλ με κάποια άλλα άτομα γιατί βλέπεις ότι μόνος/η σου είναι αρκετά δύσκολο να κατασταλάξεις σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό για αυτό δεν θέλεις να επηρεάζεσαι από ένα περιβάλλον που είναι κατά κάποιο τρόπο αρνητικό. Οι εναλλαγές της διάθεσής σου είναι αυτές που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις στην διαφορετικότητα. Σταθεροποιήσου προς μια κατεύθυνση και μετά θα δεις ότι οι συνθήκες θα γίνουν πιο εύκολες.

Ερωτικά: Η αντιφατική σου συμπεριφορά είναι μια δυσκολία που σε εμποδίζει για να έχεις ήρεμες και πολύ σταθερές σχέσεις. Σήμερα μπορεί να ζητάς την ελευθερία σου και αυτό να σε πιέζει τόσο πολύ που να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Αλλά αν κάνεις ένα βήμα παραπέρα και δεις σφαιρικά την κατάσταση, θα είσαι καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις την αυτονομία σου και την δική σου ταυτότητα που θα είναι όμως έξω από ένα σύστημα που σε πιέζει. Όσο και να δείχνεις ότι θέλεις την ανεξαρτησία κάπου την φοβάσαι και μπορεί να υπερβάλλεις κιόλας. Οι σκέψεις για ένα νέο ξεκίνημα με εταιρία που συνεργάζεται με το εξωτερικό θα σε ελαφρώσουν από το πολύ βάρος.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα