Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η πίεση έχει υποχωρήσει γιατί έχεις αρχίσει και βλέπεις λύσεις που δεν σε βλάπτουν και αυτό είναι το πιο θετικό. Η αρμονία και το ενδιαφέρον για τις τέχνες είναι αυτά που θα σε ξεκουράσουν.
Ερωτικά: Δεν αμφιβάλλεις καθόλου πλέον για τα συναισθήματα του Κριού που μπορεί με τον τρόπο του να σε έχει κουράσει αλλά ίσως είσαι από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να τον κουμαντάρουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές έννοιες που ίσως δημιουργούνται από την επαφή με άτομα πολύ κοντινά σου, τα οποία πιθανόν σε υποτιμούν και εσύ δεν ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Αλλά αν αρχίσεις και σκέφτεσαι πολύ πιο ανοικτά και έχεις και περισσότερο αντικειμενικότητα κάπου θα σώσεις την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς πολύ να μην τα χαλάσεις με κανένα αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο στο χέρι σου γιατί νιώθεις ότι ενώ εσύ συμβιβάζεσαι περισσότερο από ό, τι πρέπει τα άλλα άτομα σε κάνουν να παραφέρεσαι.
Ερωτικά: Η αρμονική σχέση για σένα είναι το ζητούμενο αλλά δεν είναι εύκολη, όταν υπάρχουν τόσο συναισθήματα τα οποία σε υποχρεώνουν να φερθείς κάπως απόμακρα. Παρ’ όλα αυτά με τον Καρκίνο μπορείτε να είστε καλύτερα γιατί έχει ο ένας την ανάγκη του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Συμβιβάζεσαι και αυτό δεν σου φαίνεται εύκολο, αλλά υποχρεώνεσαι να ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου γιατί ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος/η. Ίσως και αυτό να είναι μια λύση που δεν σου αρέσει αλλά θα υπάρξει εκτόνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Επικοινωνείς με ένα τρόπο που καταφέρνεις να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων ατόμων, πράγμα πολύ σημαντικό για σένα γιατί ο κόσμος και κυρίως οι φίλοι αποτελούν τον καθρέπτη σου.
Ερωτικά: Έχεις δείξει το ενδιαφέρον σου στον Ζυγό και περιμένεις να πάρεις πίσω ένα καλό αποτέλεσμα. Όσο και να αφήνεις τον Καρκίνο να σε επηρεάζει, χωρίς να βάζεις τα όρια σου τόσο θα σε εκπαιδεύει με τον τρόπο του.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις να γίνει κάτι καλό και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις μια απάντηση η οποία θα σε ανακουφίσει. Βλέπεις πλέον λύσεις και αυτό είναι που σε ανακουφίζει περισσότερο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όσο και να αρνείσαι να δεις τα οφέλη από συνεργάσιμες κινήσεις, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Ίσως κάποιοι φίλοι σε πιέσουν να τους ακολουθήσεις έξω κι εσύ ν’ αρνηθείς. Και εσύ απο τις χιλιάδες δουλειές που έχεις βάλει να αρνηθείς. Καλύτερα να χαλαρώνεις όσο μπορείς για να μην συσωρεύεις κούραση και στρες.
Ερωτικά: Βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο γιατί με τον Ζυγό όλα είναι περίεργα και δεν κυλούν κανονικά και μια εσύ αποχωρείς από την σχέση μια αυτός.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς πολύ αυτό το διάστημα αφού δεν θέλεις να χάσεις κάποιες ευκαιρίες και αυτό είναι που σε κουράζει υπερβολικά γιατί πρέπει να γίνεις χίλια κομμάτια και να ικανοποιήσεις πολλές πλευρές. Κάποιοι συνεργάτες σου σε ενοχλούν γιατί συνέχεια είναι ήξεις- αφήξεις.

 

astrology.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *