Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μιλάς και βρίσκεσαι με άτομα που συμπαθείς, οπότε εκεί είσαι αληθινά ο εαυτός σου κι είσαι μέσα στην ευγένεια, επειδή σε κάνουν και νιώθεις καλά. Η γενική σου κατεύθυνση είναι ότι ανοίγεσαι όσο μπορείς για να πάρεις και να δώσεις αντίστοιχα.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να συντροφεύεσαι για αυτό θα εμφανιστείς σε μια πολύ μεγάλη κοινωνική συγκέντρωση με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει εδώ και λίγο καιρό χωρίς όμως να φοβάσαι ότι δεν θα σε καλύψει γιατί νιώθεις μεγάλη οικειότητα και κυρίως αν είναι Ζυγός.
Οικονομικά & Καριέρα: Κατευθύνεις τις ενέργειές σου προς μια και μοναδική οδό. Βλέπεις ότι όλα σε πιέζουν για να κάνεις μια συγκεκριμένη συνεργασία την οποία φοβάσαι λίγο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι πρώτα να καταλήξεις στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναζητάς να βρεις κάπως την ηρεμία σου γιατί μετά από όλη αυτή την αναμπουμπούλα με τον πολύ κόσμο και τις επαφές και συζητήσεις, κάπου έχεις κουραστεί. Μια καλή κούρα ομορφιάς θα σε βοηθήσει στο να ριλαξάρεις.
Ερωτικά: Θέλεις να βρεθείς πολύ κοντά με το άτομο που είστε μαζί αλλά φοβάσαι μήπως παραγνωριστείτε και μετά εσύ δεν ξέρεις πως να λειτουργήσεις γιατί δεν φημίζεσαι για τις πολύ στενές σχέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένας συνεργάτη μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι καπελώνεσαι, γιατί δε φέρεται με διακριτικότητα. Όμως καλύτερα να το δεις πιο ανοικτά για να μη χαλάσεις τη συνεργασία, κυρίως με ένα Ζυγό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα θέλεις να είσαι όσο μπορείς πιο αυτόνομος/η και παρόλο που δεν σου αρέσει να είσαι μόνος/η, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις εσύ τις αποφάσεις για την ζωή σου αλλά και για κάποιες μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας.
Ερωτικά: Είσαι όσο πιο άνετος/η μπορείς για να ξεπεράσεις όλες τις αρνητικές καταστάσεις, κυρίως τα παράπονα απο τον Καρκίνο. Ίσως να του δείξεις με τον τρόπο σου ότι είσαι πιο ελεύθερος από ό, τι νόμιζε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει αποφάσεις και το μόνο που μένει είναι να τις υλοποιήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί δεν μπορείς πλέον να περιμένεις απαντήσεις από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες και άλλοτε τα καταφέρνεις, άλλοτε όχι. Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο είναι μια ανάλαφρη σκέψη για να σε βγάλει από τις πολλές στεναχώριες αλλά και εμμονές που έχεις για συγκεκριμένα θέματα.
Ερωτικά: Θέλεις να γνωρίσεις απο μια διαφορετική οπτική γωνία το άτομο που σε ενδιαφέρει και προσπαθείς με τον τρόπο σου να εκμαεύσεις τι κάνει και που πάει χωρίς να μιλήσεις ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εξασφάλιση για σένα έρχεται όταν βλέπεις να συμβαίνουν πράγματα χειροπιαστά. Πιθανόν να μη βλέπεις την εξέλιξη που θέλεις και να αμφιταλαντεύεσαι, αν πρέπει συνεχίσεις ή όχι.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *