ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις και να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου γιατί εξαρτάσαι από άλλα άτομα. Το καλό είναι ότι θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τα όριά σου με την καλή έννοια για να είσαι κοντά με κάποιους ανθρώπους.
Ερωτικά: Οι απαιτήσεις σου δεν είναι πολύ μεγάλες και παρουσιάζεις δείγματα συνεργασίας. Οπότε θα αφεθείς κάπως στα χέρια του άλλου ατόμου γιατί το έχεις ανάγκη. Η συντροφικότητα είναι πάντως για σένα μια πρόκληση για να προσφέρεις τα εσώψυχά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι στηρίγματα και αυτό είναι που θα διαπιστώσεις σήμερα. Μην πανικοβάλλεσαι. Ακόμα και μια απλή συζήτηση ή μια άλλη γνώμη θα σε βοηθήσει ουσιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Οφείλεις να πεις κάποια πράγματα σε φίλους και κυρίως σε ένα συγκεκριμένο άτομο που εδώ και καιρό έχετε χαθεί. Καλύτερα να είσαι όσο μπορείς δίκαιος/α για να μην δημιουργούνται παρατράγουδα με τα πρόσωπα που αγαπάς.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για αυτό το μυαλό σου εργάζεται συνεχώς. Το κυριότερο είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για τον Κριό ή τον Ζυγό γιατί επηρεάζεσαι πάρα πολύ από τα λόγια των γύρω σου. Καλύτερα να είσαι όσο μπορείς με τον εαυτό σου για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα και αναζητάς την γνώμη των άλλων. Θα ταλαιπωρηθείς όμως λίγο γιατί δεν θα είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μια συζήτηση ποτέ δεν βλάπτει και αυτό είναι το μεγάλο σου όπλο. Απλά χρειάζεσαι ψυχραιμία και αντοχές σε περίπτωση που οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Το ότι θα κάνεις πολλούς συνδυασμούς με παρέες και άτομα που δεν ταιριάζουν και θα καταφέρεις όλα μια χαρά είναι το δικό σου καθαρά ταλέντο.
Ερωτικά: Μιλάς και μάλιστα μπορεί να ανοιχτείς πάρα πολύ και να κάνεις τον Κριό να ξεθαρρέψει μαζί σου. Αυτό είναι ένα κέρδος για σένα γιατί θα μπορέσεις ένα δύσκολο περιβάλλον να το μετατρέψεις σε όμορφο και συγχρόνως πολύ φιλικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα που έχεις για να ξεπεράσεις κάποιες αντιφατικές καταστάσεις, με μεγάλο όπλο σου τη διπλωματία αλλά και το τρόπο που μπορείς και ξεγλιστράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οι ανάλαφρες καταστάσεις σου δίνουν το στίγμα ότι πρέπει κι εσύ να μην νιώθεις άσχημα για ένα πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή αλλά να αρπάζεις την ευκαιρία να ξεδίνεις και να ξεσκάς και κυρίως να ζεις την στιγμή.
Ερωτικά: Προσπαθείς με έξυπνο τρόπο να συμβιβάσεις τις οικογενειακές δυσκολίες που πιθανόν να υπάρχουν και να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια με ένα Ζυγό που όλο σου ζητάει χρόνο για να σκεφτεί ή για να πάρει κάποιες αποφάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια εσωτερική ελαφρότητα που μπορεί να σου δημιουργεί και το συναίσθημα της αδυναμίας αποφάσεων. Δεν θέλεις να χαλάσεις το χατίρι των πολλών που είναι γύρω σου γιατί είναι μια από τις λίγες φορές που κρατάς τις ισορροπίες.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα