Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε καλεί να εξαντλήσεις την στρατηγική σου, λαμβάνοντας υπόψη σου το κάθε τι που θα μπορούσε να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου ή γενικότερα να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων. Και σίγουρα είσαι από εκείνους/ες που μπορούν να έχουν άριστα αποτελέσματα σε μια τέτοια διαχείριση, αποφεύγοντας άσκοπες συγκρούσεις ή νομικές διενέξεις.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βάζει να ψάχνεις τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης που πράγματι έχει μπόλικο παρασκήνιο κι αν χρειαστεί μην διαστάσεις να βάλεις οριστικά στο περιθώριο ένα πρόσωπο που απλά δεν σου αξίζει!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να προκύψουν ακόμη και οι πιο απίθανες καταστάσεις! Πάνω απ’ όλα όμως καλείσαι να διεκπεραιώσεις μια μάλλον περίπλοκη οικονομική υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται αντικρουόμενα συμφέροντα. Κι αν δεις ότι «δεν βγαίνει άκρη», είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τις όποιες πρωτοβουλίες για αργότερα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσφέρει ακόμη τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που καλύπτει πολλές από τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την ευκαιρία!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να ταράξει την καθημερινότητα σου με εντάσεις ή συγκρούσεις κι εδώ είναι που θα χρειαστεί η ικανότητα σου να ελίσσεσαι, προστατεύοντας αν χρειαστεί τις ισορροπίες στην ζωή των «δικών σου» ανθρώπων αλλά και τις δικές σου. Αν πάλι σου προταθεί κάποια συνεργασία καλό είναι να την αρνηθείς ευγενικά, αφού μόνον μπελάδες μπορεί να σου φέρει.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης μπορεί να «σου φέρει» μια νέα γνωριμία, η οποία όμως δεν θα είναι απαλλαγμένη προβλημάτων. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει ένα οξύ πρόβλημα, που θα πρέπει να χειριστείς συμβιβαστικά.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *