Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Θεωρείσαι από τους «μαιτρ» της στρατηγικής και της σύνθεσης των αντιθέτων, ιδού λοιπόν «πεδίον δόξης λαμπρόν»! Από την στιγμή που οι άλλοι δεν δείχνουν αρχικά καμία διάθεση συμβιβασμού, η συμβολή σου στην ομαλή διεκπεραίωση ποικίλων θεμάτων μπορεί να είναι πολύτιμη. Ωστόσο θα πρέπει κι εσύ να επιδείξεις προσοχή στις μετακινήσεις σου, αφού το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δεν αστειεύεται!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δεν σε αφήνει να ησυχάσεις, εμφανίζοντας στο διάβα σου πειρασμούς, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις! Να χαρείς λοιπόν το «παιχνίδι», κατά τα άλλα όμως να θυμάσαι ότι τίποτα δεν είναι «δεμένο».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει νέους όρους σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις. Επιπλέον, ο Κρόνος σε παραπέμπει σε μια νέα οικονομική υποχρέωση αλλά θα ήταν λάθος σου να ενδώσεις στις πιέσεις, χωρίς να θέσεις και τους δικούς σου όρους. Δεν θα έπρεπε επίσης να εμπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

Ερωτικά

Η εμπλοκή ενός γνωστού σου στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπερβεί τα όρια κι ίσως με πρόσκομμα το «ενδιαφέρον» του για σένα να σε εξωθήσει σε αποφάσεις ή πρωτοβουλίες που κρίνει ότι θα έπρεπε να πάρεις! Αλλά τελικά ποιος τον ρώτησε;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σε προειδοποιεί ότι στην παρούσα φάση θα ήταν πολύ πιο σοφό να περιμένεις και να μην αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης σε ωθεί να διορθώσεις με μιας οτιδήποτε θεωρείς μη λειτουργικό κι αυτή η εσωτερική σου αντίφαση μπορεί να αποτυπωθεί και στις σχέσεις σου με τους άλλους, που ίσως γίνουν πιο… πολεμικές!

Ερωτικά
Ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος φαίνεται ότι προσπαθεί να χειραγωγήσει πρόσωπα και καταστάσεις προς ίδιον όφελος γι’ αυτό είναι σκόπιμο να περάσεις από το μικροσκόπιο κάθε κατηγορία που εξ αντικειμένου υπονομεύει την προσωπική σου ζωή.

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *