Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου μπορεί να συνδυαστεί με μια σημαντική συνεργασία ή συμφωνία, σχετική με ένα επαγγελματικό ή περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα όμως φαίνεται ότι υπάρχουν και πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και καλό είναι να διερευνήσεις ό,τι σου φαίνεται ύποπτο. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα «σου φέρει» μια δυσάρεστη είδηση.

Ερωτικά
Η Σελήνη σον Υδροχόο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως σε βάλει σε πειρασμό για κάτι περισσότερο! Ωστόσο με δεδομένη την αστάθεια που επικρατεί να έχεις υπόψη σου ότι οι επιθυμίες και οι διαθέσεις σου μπορεί να αλλάξουν γρήγορα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ευνοεί τις επιδιώξεις σου κι ίσως καρπωθείς πολλά από τις απώλειες κάποιων άλλων. Επιπλέον φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι υποψίες σου για τον «περίεργο» ρόλο ενός προσώπου, που άλλο δείχνει κι άλλο είναι. Πέρα όμως από αυτά που συμβαίνουν στο καθαρά υλικό πεδίο, ίσως πρέπει να ακολουθήσεις κι ένα πιο πνευματικό μονοπάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια καίρια συνειδητοποίηση.

Ερωτικά
Ο Χείρωνας αναβιώνει το παρελθόν σου, φέρνοντας σε κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σας ενώνουν αλλά και σας χωρίζουν πολλά. Εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να δώσεις είτε ένα οριστικό τέλος, είτε μια συνέχεια στην όλη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να διευρύνεις τις επαφές σου και να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο, καλό είναι όμως να μην σπαταλήσεις το δυναμικό σου σε ανούσιες συζητήσεις ή κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά να ψάξεις και λίγο βαθύτερα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας μπορεί να σου θυμίσει ότι οι φιλίες κρίνονται στα δύσκολα, πολύ περισσότερο αν υπάρχουν στη μέση οικονομικά συμφέροντα.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος δρα μυστικά και «υπογείως», με σκοπό να φέρει τα πράγματα στο σημείο που… επιθυμεί. Κι αν τελικά βρεθείς «προ τετελεσμένων», μην το θεωρήσεις και τόσο τυχαίο!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *