Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι αν προχωρήσεις σε μια συμφωνία, θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαλλαγείς από αυτήν, όταν το θελήσεις. Καλό είναι λοιπόν να το σκεφτείς δύο φορές πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη κι αν η επιλογή σου εμφανίζεται ως «μονόδρομος». Από την άλλη πλευρά, είναι θεμιτό να κόψεις οριστικά τους δεσμούς σου με κάποιον/α, που έχει κάνει «τέρατα και σημεία».

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε οδηγεί σε αποκαλύψεις που ίσως σε κάνουν «να πέσεις από τα σύννεφα». Ίσως πάλι υποστείς έναν συναισθηματικό εκβιασμό, ώστε να κάνεις μια σημαντική υποχώρηση αλλά τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την πραγματική αγάπη;

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ποικιλία γεγονότων ή καταστάσεων, που μπορεί τελικά να σε αποπροσανατολίσουν, αφού την ίδια στιγμή στη δουλειά σου μπορεί να γίνονται πράγματα που σίγουρα θα ήθελες να γνωρίζεις. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε προειδοποιεί ότι ίσως αντιμετωπίσεις ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα ή μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σου ζητά να επικεντρωθείς σε πιο πρακτικά θέματα κι ίσως να μην «χωρούν» πια στην ζωή σου ανάλαφρες καταστάσεις. Και αυτή η αλλαγή στάσης σου είναι λογικό να επιφέρει μια κάποια κρίση στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί μπορεί να βρει τον δρόμο του μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως διαπιστώσεις για μια ακόμη φορά ότι δεν χωράνε στο ίδιο «σακούλι» τα συμφέροντά σου και οι προσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση φαίνεται να κυριαρχούν τα «παιχνίδια εξουσίας» και είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει ισοτιμία στις σχέσεις σου. Αν όμως κρίνεις ότι «δεν πάει άλλο», τότε ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να «τελειώσεις» με το θέμα σου.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *