Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Γενικά: Επενεργείς διπλά πάνω σε μια κατάσταση που χρειάζεται, όχι μόνο την δυναμική σου παρουσία αλλά και την δράση η οποία σε καθορίζει πολύ περισσότερο σήμερα. Θα λειτουργήσεις πολύ αυθόρμητα και κυρίως με θέματα εξωτερικού.
Ερωτικά: Αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα και την καλύπτεις σαν να βρίσκεσαι σε παραμύθι. Όμως θα δεις την αλήθεια αργά ή γρήγορα για την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις γι’ αυτό θα είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η μπορείς με τον Ταύρο ή τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ευνοείσαι και το νιώθεις γιατί όταν πας να κάνεις κάτι που άλλες φορές έπαιρνε χρόνο για να αμειφθείς, τώρα γίνεται άμεσα και αυτό σε κάνει σχεδόν σίγουρο/η ότι είσαι στον σωστό επαγγελματικό δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις δεν θέλεις, θα αναγνωρίσεις κάτι σε σχέση με την ψυχολογία σου και αυτό ίσως σε θορυβήσει αρκετά γιατί θα έχεις και ένα συγκεκριμένο κυνισμό τον οποίο δεν συνηθίζεις, όμως τώρα νιώθεις ότι αδικείσαι.
Ερωτικά: Παλεύεις να έρθεις κοντά με ένα άτομο αλλά μερικές φορές νιώθεις σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή. Ιδίως με έναν Κριό δεν μπορεί να μείνει κάτι σταθερό και μυστικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια ξαφνική ανακάλυψη από την πλευρά ενός ατόμου που συνεργάζεσαι, πιθανόν Κριού ή Ζυγού, θα σε κάνει να νιώθεις ότι όλο αυτόν τον καιρό δεν σε έπαιρνε στα σοβαρά ή άλλα έλεγε και άλλα σου έδειχνε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Παραδίνεσαι χωρίς να το καταλάβεις στην κρίση των άλλων ατόμων γιατί πιθανόν η γνώμη τους να σε επηρεάζει απόλυτα κι αυτό ίσως σε εξαντλήσει με κάποιο τρόπο αλλά δεν μπορείς να κάνεις πίσω γιατί έχεις ήδη δεσμευτεί.
Ερωτικά: Όταν σε κρίνει το πρόσωπο που είστε μαζί, νιώθεις ότι κάπου υπάρχει αδικία και βγάζεις ένταση γιατί εμφανίζεται μια αλήθεια στην επιφάνεια που δεν είχες φανταστεί. Αλλά καλό θα ήταν να την λαμβάνεις υπόψη σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή, ειδικά σήμερα, εξαρτάσαι και από άλλα άτομα, πιθανόν να νιώσεις την πίεση να πολλαπλασιάζεται και αυτό να βλάψει την απόδοση της δουλειάς σου αλλά είναι αναγκαίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η σχολαστικότητα που μερικές φορές λειτουργείς σε κάνει περισσότερο προγραμματισμένο/η και τυπικό/η. Σήμερα όμως δεν είναι εύκολο να γίνει γιατί θα σου βγουν πράγματα που θα είναι απρόοπτα και θα σε αναστατώσουν. Μάλλον πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι σε όλα τα καινούργια ή έκτακτα περιστατικά.
Ερωτικά: Η ξαφνική είδηση που θα έχεις από ένα πρόσωπο που λείπει αυτό το διάστημα μακριά, θα σε αναστατώσει και θα σε κάνει να αναρωτηθείς, αν πραγματικά είστε μαζί ή όχι κάτι που δε θα σε κάνει και πολύ χαρούμενο/η. Όμως οι συνθήκες θα βοηθήσουν και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι δυναμικές αποφάσεις και θα τις πάρεις τώρα που χρόνος τρέχει και τα πάντα γύρω σου δείχνουν να αλλάζουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να σταματήσεις την συνεργασία σου, ακόμα και με ένα άτομο που το θεωρούσες δεδομένο.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *