Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο προβληματισμός για την πορεία των οικονομικών σου μπορεί να αποδώσει αν κινηθείς σε μια ρεαλιστική βάση, υπολογίζοντας όχι μόνον τις δικές σου δυνατότητες αλλά και τις γενικότερες συγκυρίες. Ο Πλούτωνας σου υπενθυμίζει ότι αυτοί που ορίζουν τις τύχες σου έχουν πάντα τον τρόπο να σε βοηθήσουν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα είσαι για πάντα δεμένος στο άρμα τους

Ερωτικά
Αν είσαι ελεύθερος/η, σήμερα μπορεί να είναι η ημέρα των μεγάλων αποφάσεων. Είτε θα συνεχίσεις να «παίζεις», συλλέγοντας «τρόπαια», είτε θα δεσμευτείς για… τα καλά, αναλαμβάνοντας φυσικά και τις ανάλογες ευθύνες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα έπρεπε να σε απασχολούν περισσότερο, αφού πολύ εύκολα μπορεί να «χαντακωθείς» από ενέργειες κάποιων που είτε λαθεύουν, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Επιπλέον, ο Πλούτωνας τονίζει ότι για να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου, χρειάζεσαι απαραιτήτως και μια «κρυφή» υποστήριξη από κάποιο κέντρο εξουσίας.

Ερωτικά
Τα πράγματα είναι απλά: Αν η σχέση σου βρίσκεται σε κρίση και δώσεις εσύ ένα τέλος, θα αναγεννηθείς, χαράσσοντας μια νέα πορεία. Αν όμως «υποστείς» ένα τέλος, τότε κινδυνεύεις να «κολλήσεις» για πολύ καιρό. Διάλεξε λοιπόν!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το δύσκολο είναι ότι καλείσαι να πάρεις κάποιες «καίριες» αποφάσεις που σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σου αλλά ουσιαστικά και με την «κεντρική ιδέα» των επιλογών σου. Ο Πλούτωνας θα «σπείρει» στο διάβα σου ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και είτε θα αναγκαστείς να συνεργαστείς μαζί τους, είτε θα… μηδενίσεις.

Ερωτικά
Αν θεωρείς τον εαυτό σου «απρόσβλητο» από πάθη, ίσως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Ένα αρχικά «αθώο» παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε «βασανάκι», είτε από την καλή είτε από την ανάποδη!

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *