Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλο το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ
Αντιμετωπίστε αγορές για εσάς και το σπίτι με υπευθυνότητα και μην παρασύρεστε από την επιθυμία σας για ξόδεμα χρημάτων, καθώς η επιρροή του Δία αυξάνει την ανάγκη σας για ανέσεις και πολυτέλειες. Τακτοποιήστε κατά τη διάρκεια της ημέρας της υποχρεώσεις σας γιατί όσο θα περνούν οι ώρες η προσοχή σας θα αποσπάται από τη διάθεσή σας για ονειροπόληση.

Κατάλληλες μέρες για να δημιουργήσετε αρμονία στο περιβάλλον σας αλλάζοντας τη διακόσμηση είτε βάφοντας κάποιους τοίχους, είτε βάζοντας καινούρια υφάσματα, κουρτίνες και διακοσμητικά αντικείμενα σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα. Δώστε μια πιο ανάλαφρη και δροσερή πνοή στο χώρο σας που να συμβαδίζει με την εποχή (τώρα που αρχίζουν κι οι ζέστες), ώστε να προκαλεί σε εσάς και τους επισκέπτες σας ευχάριστη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ερμής και Άρης σας γεμίζουν με αστείρευτη ζωτικότητα και ισχυρή θέληση και είναι κατάλληλη στιγμή για να εκτονώσετε όλη αυτήν την ενέργεια στην επίτευξη των στόχων σας μιας και είστε αποφασισμένοι να μη σας λυγίσει τίποτα. Έχοντας ως προτεραιότητα να αποφεύγετε οτιδήποτε σας ρίχνει το ηθικό και σας κόβει τα φτερά, αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση, οπότε η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα εξαρτηθούν από τον τρόπο έκφρασής σας κι από τις υποσχέσεις που θα δώσετε και κατά πόσο θα τις κρατήσετε. Ενδεχομένως κάποιοι να παρεξηγήσουν το ύφος σας ή ακόμα και το χιούμορ σας, οπότε θα πρέπει να είστε προσεχτικοί πως θα φερθείτε σε αυτούς που θα γνωρίσετε μέσα στο διήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έντονη είναι η ανάγκη σας για να κάνετε κάτι ανατρεπτικό και ψάχνετε ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται αρκετά, αλλά ίσως υπάρξουν κάποια μπερδέματα στις συνεννοήσεις που θα κάνετε, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να τα αντιμετωπίσετε με χιούμορ, ώστε να μη χαλάσει αδίκως η διάθεσή σας.

Ο συνεχής προβληματισμός και οι σκέψεις έχουν ως αποτέλεσμα να στερείτε από τον εαυτό σας χαρές και απολαύσεις, αλλά ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο εσάς και να επικεντρωθείτε και λίγο στην προσωπική σας ζωή που είναι σχεδόν ανύπαρκτη, ώστε να υπάρχει και κάποιο νόημα σ’ όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σελήνη, Αφροδίτη και Δίας δημιουργούν ένα αρκετά ευνοϊκό κλίμα για επαγγελματικές υποθέσεις ώστε να έχουν θετική έκβαση καθώς επίσης και για την τόνωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνετε το διήμερο σας γεμίζουν με ενθουσιασμό καθώς αντιλαμβάνεστε πως ανοίγουν σημαντικές πόρτες που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

Οι προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση πέφτουν βροχή με την Αφροδίτη να ενισχύει τη γοητεία σας και αν καταφέρετε να ξεμπερδέψετε εγκαίρως με ορισμένες υποχρεώσεις που δεν σηκώνουν αναβολή, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης σε μέρη και με πρόσωπα που θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *