Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί λένε ότι ο πόνος είναι μια καλή αφετηρία για δημιουργία. Δεν είναι όμως μόνο αυτός, είναι και ο έρωτας, και μάλλον συνιστά καλύτερη αφετηρία για οτιδήποτε δημιουργικό από ό, τι ο πόνος. Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο ερωτικές και δημιουργικές των τελευταίων μηνών, ίσως και χρόνων.

 

Ο έρωτας είναι πραγματικός, έντονος, αγχογόνος, ανησυχητικός κάποιες φορές, ενώ συνειδητοποιείς ότι δεν είναι ένα συναίσθημα μόνο, αλλά ένας πολύπλοκος συνδυασμός αρνητικών (προσμονής, άγχους, ζήλιας) και θετικών (τρυφερότητας, αγάπης, χαράς) συναισθημάτων με περίεργες αυξομειώσεις στην ένταση. Και όλο αυτό μπορεί να γίνει η κινητήριος δύναμη για να δεις τον εαυτό σου διαφορετικά και ίσως, εκτός από τον εαυτό σου, ολόκληρη τη ζωή σου από εδώ και στο εξής. Και αν υποθέσουμε ότι αυτός ο τομέας δεν σε ενδιαφέρει, υπάρχει η πιθανότητα να μιλάμε για μια πολύ δημιουργική περίοδο ή για μια φάση κατά την οποία έρχεσαι πιο κοντά με παιδιά ή αποκτάς παιδιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ότι αυτή την περίοδο μπορείς να πείσεις τον οποιονδήποτε για το οτιδήποτε. Η επικοινωνία, έτσι όπως τη χειρίζεσαι είναι λιτή, ουσιαστική και πολλές φορές αρκεί για να κινηθούν διαδικασίες προς τον στόχο σου. Όμως ο Άρης, ο οποίος την επηρεάζει και θα συνεχίσει να την επηρεάζει μέχρι τον Αύγουστο, φέρνει και κάποιες εντάσεις. Και, αν κάτι πρέπει να προσέχεις, αυτό είναι η τάση σου να μιλάς βιαστικά, να θυμώνεις, να κρατάς κάτι μέσα σου και να ξεσπάς με λόγια που αργότερα μπορεί να σου φαίνονται σκληρά. Μια μικρή διαχείριση θέλει ο Άρης, τίποτα παραπάνω. Και μια προσοχή στην επιλογή λέξεων. Υπάρχουν όμως και τα νέα που είναι μόνο θετικά: όπως το ότι μπορεί κάτι να αλλάξει σε σχέση με το σπίτι σου, ίσως και το ίδιο σου το σπίτι, δηλαδή π.χ. να μετακομίσεις, να το διαμορφώσεις, να συγκατοικήσεις. Μπορεί επίσης να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου και αυτό να σου δώσει δύναμη. Ή, τέλος, μπορεί να νιώσεις ότι τα συναισθήματά σου «μπαίνουν στη θέση τους.»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν παρελαύνουν από το μυαλό σου δύσκολα σενάρια, υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις την έντασή τους. Να φανταστείς για παράδειγμα ότι ισχύουν, να σκεφτείς ενδεχόμενες λύσεις και να «δεις» τον εαυτό σου να τις εφαρμόζει. Παρεμπιπτόντως, δεν χρειάζεται κανένα καταστροφικό σενάριο, ακόμη και αν όλα σου περνάνε από το μυαλό με τον Άρη στον Καρκίνο. Υπάρχουν πολύ ωραία πράγματα που συμβαίνουν ή θα συμβούν, όπως ότι μπορεί να ερωτευθείς, να κλείσεις νέες συμφωνίες, να κάνεις κάνα ταξιδάκι, να γνωρίσεις κόσμο, να κάνεις νέους φίλους. Και αυτό το τελευταίο συνιστά μια από τις καλύτερες επενδύσεις. Πάντως, με την Αφροδίτη, που κυβερνά την ερωτική σου ζωή να σχηματίζει τόσο καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Δία, το σενάριο του έρωτα είναι από τα πιο πιθανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αυτές τις μέρες, αλλά η θετική έμφαση δίνεται στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ουρανό δείχνουν ότι έχει έρθει η στιγμή κατά την οποία θα μπορούσες να ανασυγκροτήσεις αυτούς τους τομείς. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, αλλά θα μπορούν και να δημιουργηθούν από εσένα τον ίδιο. Το τάιμινγκ είναι τέλειο: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε παρακινεί να πάρεις ρίσκα, να δράσεις δυναμικά και να κερδίσεις, να πετύχεις τον στόχο σου. Σε καμία περίπτωση μην δειλιάσεις Αλλά πάντα έχε και κατά νου ότι δεν επιτρέπεται να ξεπερνάς κάποια όρια και ότι πρέπει πάση θυσία να έχεις διπλωματική συμπεριφορά.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *